Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέο σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ;-Ο πρίγκιπας Κάρολος πήρε βαλίτσα με ένα 1 εκατ. ευρώ

Μία βαλίτσα η οποία περιείχε 1 εκατ. ευρώ σε μετρητά πήρε από τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ ο πρίγκιπας Κάρολος, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος πήρε τα χρήματα ως δωρεά από τον Σεΐχη Χαμάντ Μπιν Γιασίμ. Συνολικά έγιναν τρεις δωρεές σε μετρητά που έφτασαν τα 3 εκατ. ευρώ.

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα απάντησε ότι οι δωρεές του Σεϊχη δόθηκαν για το φιλανθρωπικό έργο του Καρόλου και ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για παράνομες πληρωμές.

Το τελευταίο διάστημα ο πρίγκιπας Κάρολος δέχεται σφοδρή κριτική για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του. Πρόσφατα κάποιο από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα του πρίγκιπας προσφέρθηκε να βοηθήσει έναν Σαουδάραβα δωρητή να αποκτήσει βρετανική υπηκοότητα.

Οι αποκαλύψεις έρχονται σε μία ευαίσθητη χρονική περίοδο για την βρετανική μοναρχία. Η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ήδη έχει παραχωρήσει αρκετές δημόσιες υποχρεώσεις της στον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Έτσι έχει ανοίξει η συζήτηση στην Βρετανία για την επόμενη ημέρα της μοναρχίας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!