Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιάννης Καζανίδης μιλά για όλα : Κάποιοι ήταν ιδιαίτερα τοξικοί. Μπροστά ήταν φίλοι και πίσω φίδια

Έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα ως ένας από τους καλύτερους και πρώτους PR men τόσο στην Ελλάδα. Η μεγάλη του αγάπη ήταν η φωτογραφία,  αλλά τον κέρδισαν οι δημόσιες σχέσεις  αφού είχε ταλέντο στις κοινωνικές επαφές.

 

Ο Γιάννης Καζανίδης έχει γνωρίσει τις πιο μεγάλες ξένες και εγχώριες σταρ και στις ένδοξες μέρες του life style έζησε μια υπέροχη ζωή που δεν ξεχνά. Είναι πολύ αγαπητός και ο ίδιος έχει καρδιά μικρού παιδιού!

 Είναι εμπνευστής και επικεφαλής της εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, συμβούλων επικοινωνίας και image making JGK & Associates, η οποία αποτελεί καινοτομία στο σύγχρονο ελληνικό χώρο των επιχειρήσεων. Αγαπά τους ανθρώπους, του αρέσει να προσφέρει και παρά τις απογοητεύσεις που έχει γευθεί από εκείνους που τον εκμεταλλευτήκαν, ο ίδιος κοιτά με αισιοδοξία τη ζωή   και σθένος αφού η μεγάλη αγάπη του κόσμου είναι η δύναμή του «Κατέβηκα στην Αθήνα για να σπουδάσω φωτογραφία,  η πρώτη μου καριέρα ήταν φωτογράφος μόδας όπου ήταν και αρκετά επιτυχημένη και το 1992 δούλεψα για πρώτη φορά δημόσιες σχέσεις σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Το 1996 έκανα γραφείο δημοσίων σχέσεων ταυτόχρονα σαν φωτογράφος μόδας και το 2003 ξεκίνησα την εταιρεία μου. Τότε ήτανε άλλες εποχές…» λέει.

«Από εμάς μάθανε τον όρο δημόσιες σχέσεις, εμείς κάναμε τα καλέσματα πριν από εμάς δεν υπήρχε κάτι τόσο δομημένο. Δεν έχουμε σπουδάσει δημόσιες σχέσεις,  όλα αυτά έγιναν από την εμπειρία, από τη ζωή κι εμείς δημιουργήσαμε όλο αυτό το κομμάτι και μετά συνεχίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία» εξηγεί.  Όσο γι αυτό που συμβαίνει σήμερα; «Τώρα το κάθε ένα παιδάκι που ξέρει δυο ωραίες φατσούλες και κάτι celebrities δηλώνει  πως κάνει p.r  γι αυτό και  εγώ το ‘χω βγάλει αυτό από την κάρτα της εταιρείας μου δε γράφω p.r. γράφω όλα τ’ άλλα,  όπως communication γιατί υπάρχουν και διάφοροι  που   πιστεύουν ότι κάνουν την ίδια δουλειά με μας.

 

 

Με τους Σταρ

Στο  ξεκίνημα της καριέρας  του γνώρισε τον Ζαν Πολ Γκοτιέ ενώ πιτσιρικάς ακόμη, είχε έρθει σε επαφή με όλους τους σταρ του Χόλυγουντ «Ήταν ωραίο συναίσθημα… Ο Γκοτιέ, η Χαιντι Κλουμ… εκεί που χάρηκα πολύ  ήταν στο πάρτι του Έλτον Τζον  καθώς ήταν εκεί όλο το Χόλυγουντ, ήταν κάτι πολύ σπάνιο. Ο Μάρκους Σένκενμπεργκ είναι  πολύ απλός και γεμάτος χιούμορ και ιδιαίτερο παιδί  και η Αλεσάντρα Αμπροσιο πολύ προσιτή όπως και η  Μόνικα Μπελούτσι. Από την άλλη δύσκολη  είναι η Κέιτ Μος» εξηγεί.

«Όταν το 2011 πήγα στο πάρτι του Έλτον Τζον για τα Όσκαρ στο Los Άντζελες ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ απ’ τη ζωή μου.  Ήμουνα με τους πιο πλούσιους και πιο διάσημους που υπήρχαν στον πλανήτη »  λεει και εξηγεί πως από παιδί ήταν κοινωνικό και του άρεσε η επαφή με τον κόσμο «Εγώ πάντα ήθελα από μικρός  να περιστρέφομαι με κόσμο, από όταν ήμουνα στο Βόλο παιδί… Θυμάμαι η μητέρα  δεχόταν κόσμο συχνά σπίτι και έκανε εκείνες τις επιδείξεις με τα τάπερ  και στο σπίτι μας ήταν πάντα κόσμος και έτσι από μικρός έμαθα να τον  περιποιούμαι,  να είμαι καλός οικοδεσπότης. Αργότερα  με την εμπειρία με την εξάσκηση πήγαμε σε άλλα επίπεδα» εξηγεί.

 

Με  τον Ζαν Πολ Γκοτιέ

 

 

 

Όσο για τους πελάτες του; «Εγώ συνεργάζομαι με αρκετές εταιρείες μανατζάρω και συμβουλεύω από καθηγητές πανεπιστημίου μέχρι ανθρώπους της σόουμπιζ» λέει και η κουβέντα πάει σε όσους θέλησαν να «πάρουν»  κάτι απο τον Γιάννη Καζανίδη «Σίγουρα υπήρξαν άνθρωποι που με εκμεταλλεύτηκαν. Εγώ δεν μπορώ να συγχωρήσω την αχαριστία που  είναι και στο DNA του Έλληνα.  Με εκμεταλλεύτηκαν ναι, όμως υπήρξαν και κάποιοι που  με ευεργέτησαν. Ο Μιχάλης Ασλάνης  ήταν μεγάλος μέντορας μου, ήταν αυτός που με έβαλε στη φωτογραφία μόδας και αυτός που με εμπιστεύτηκε πρώτος.

 

 

Σίγουρα σε όλο αυτό το πράγμα εισπράττεις και ευγνωμοσύνη αλλά και αχαριστία» λέει. Χρήματα απέκτησε όμως δεν παύει να θυμάται τις δυσκολίες της δουλειάς ««Χρήματα έχει αυτή δουλειά αλλά έχει και πάρα πολλές δυσκολίες. Όπως ας πούμε η διαχείριση μεταξύ πελάτη  και media. Όλη αυτή η διαχείριση είναι πολύ δύσκολη  και υπάρχουν ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν. Επίσης σε αυτή δουλειά πρέπει να κάνεις ντάντεμα, το λέω λίγο λαϊκά, γιατί οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι και πρέπει να είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι που συνεργάζονται μαζί σου» τονίζει.

 

Με τη Μόνικα Μπελούτσι

 

Ο Γιάννης Καζανίδης μιλά και για τη  φιλία άλλα και για τις κρίσεις πανικού που τον οδήγησαν στη ψυχοθεραπεία « Κάποιοι ήταν ιδιαίτερα τοξικοί  μπροστά ήταν φίλοι και πίσω,  φίδια. Τους έχω απομακρύνει από τη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα όταν πάθαινα κρίσεις πανικού,  πριν από 20 χρόνια,  έκανα ψυχοθεραπείες αλλά πια επειδή έχω διαβάσει και πάρα πολύ,  προσπαθώ και το διαχειρίζομαι.  Σίγουρα όμως η ψυχοθεραπεία είναι κάτι που κάθε άνθρωπος πρέπει να  κάνει. Ακόμα  και να  μιλάς   όταν έχεις καλούς φίλους είναι ψυχοθεραπεία».

 

Θα ήθελε να κάνει οικογένεια; «Είχα αποφασίσει πριν από 10 χρόνια να κάνω ένα παιδί αλλά τότε ήρθε η κρίση και δεν έγινε. Εγώ θέλω να δουλέψω άλλα 10 με 15 χρόνια και μετά είναι ο θεός μου δώσει χρόνια θα ήθελα να ασχοληθώ είμαι ένα ίδρυμα  ή με  μια οργάνωση και να προσφέρω τον εαυτό μου σαν εθελοντή και να βοηθάω όπου υπάρχει πόνος για παιδιά. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να βοηθήσω ένα ίδρυμα ή τους γιατρούς του κόσμου ακόμα δεν το έχω αποφασίσει τι θα ήθελα ακριβώς».

Με τη Χάιντι Κλουμ

 

Λίντα Ευαγγελίστα, Ναόμι Κάμπελ, Κριστι Τερλινγκτον

 

 

Μάρκους Σένκενμπεργκ

 

Με τη Πάρισ Χίλτον και την Ταρα Ρίντ

 

Με τη Τόρι Σπέλινγκ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!