Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Πρέσβειρα της Γαλλικής Δημοκρατίας τιμά την  Έλλη Λυραρακη 

Στις 18 Απριλίου η Πρέσβειρα της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα επισκέφτηκε τα Χανιά  με αφορμή το πέρασμα της Ολυμπιακής φλόγας από την Κρήτη.

Στην κύρια Laurence Auer προσφέρθηκε  από τον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων  ως δώρο το κόσμημα που έχει σχεδίασει η Έλλη Λυραρακη για τους ολυμπιακούς αγώνες.
Η Γαλλίδα πρέσβειρα τίμησε την Έλλη  φορωντας  το ολυμπιακό κόσμημα  στις εκδηλώσεις της  τελετής της αφής της ολυμπιακής φλόγας κι επέλεξε  να το  συνδυάσει  με ένα  ζευγάρι χρυσά  σκουλαρίκια από τη νέα συλλογή MARGI της σχεδιάστριας για την άνοιξη καλοκαίρι του  2024
Η πρέσβειρα ενθουσιάστηκε με το κόσμημα που της προσφέρθηκε και μίλησε με πολύ εγκωμιαστικά λόγια για τη σχεδιάστρια δηλώνοντας θαυμάστρια της.
Η ίδια μάλιστα ζήτησε να  Επισκεφτει  προσωπικά την Gallery-Boutique  της Έλλης  στο κέντρο της πόλης των χανιων, να γευμάτισουν μαζί και να   συζητήσουν  για την Κρήτη ,για την παρουσία της Έλλης στην εβδομάδα μόδας  Υψηλής Ραπτικης στο Παρίσι ,την έμπνευση της Έλλης από τον μινωικό πολιτισμό ,τα μελλοντικά της σχέδια στο εξωτερικό και για πιθανή συνεργασία τους.
Η Έλλη Λυραρακη δήλωσε ενθουσιασμένη από τη γνωριμία της με τη. Κύρια πρέσβειρα
 Η Έλλη Λυραρακη θεωρείται Πρέσβειρα Μινωικού πολιτισμού
Είναι η  σχεδιάστρια από την Κρήτη που διαπρέπει σε  διεθνες επίπεδο ως καλλιτέχνης που  με  το έργο της  τιμά την  Κρήτη και τον πολιτισμό της .
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!