Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υπέροχοι ελληνικοί προορισμοί χωρίς ΙΧ!

Ντονατέλα Αδάμου

Για περισσότερο πλέον από μία δεκαετία, λόγω «ισχνών αγελάδων», τσεκάρουμε αδιαλείπτως πώς θα εξοικονομήσουμε κατά το δυνατόν περισσότερα χρήματα (και) για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

10 λόγοι για να πας διακοπές στην Αντίπαρο - iTravelling
Αντίπαρος

Σκοπός μας, σε αυτό το πλαίσιο, είναι και να τις παρατείνουμε εφόσον έχουμε ελεύθερο -επιτρεπόμενο τέλος πάντων- χρόνο. Συχνά ωστόσο, ο ίδιος ο προορισμός από μόνος του αλλάζει το budget μας.

Όχι αναγκαία επιβαρύνοντάς την τσέπη μας, αλλά προς το καλύτερο, «φουσκώνοντάς» την. Τι εννοούμε; Απλά τα πράγματα: Όταν δεν έχεις να σκεφτείς τη βενζίνη, πώς θα κινήσεις περισσότερο το ΙΧ σου ή το όχημα που νοίκιασες ώστε να γνωρίσεις καλύτερα την τοποθεσία που προτίμησες για να «διακοπάρεις», σαφώς μπορείς να μείνεις παραπάνω μέρες στον προορισμό σου.

Ύδρα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ταξίδι σου στην αρχόντισσα του Σαρωνικού!
Ύδρα

Στο διά ταύτα, το θέμα μας είναι διακοπές χωρίς αυτοκίνητο και πάμε αμέσως να δούμε υπέροχους προορισμούς, δέκα ελληνικά νησιά συγκεκριμένα, όπου η λέξη καύσιμα μεταφράζεται απλώς στην καλή σου διάθεση, στο χαμόγελό σου για να τα χαρείς: Δονούσα, Σχοινούσα, Ηρακλειά (φωτό εξωφύλλου), Ύδρα, Αγκίστρι -πολύ κοντινά τα δύο τελευταία στην Αθήνα, μην ξεχνιόμαστε-, Λειψοί, Σίκινος, Κουφονήσια, Αντίπαρος και το top 10 κλείνει με την Κίμωλο.

Σαββατοκύριακο στο Αγκίστρι - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Αγκίστρι

Καθένα από αυτά τα μέρη έχει ξεχωριστές ομορφιές που αξίζει να γευτείς. Πέραν δε της Αντιπάρου, της Ύδρας, των Κουφονησιών και της Κιμώλου, που τα τελευταία χρόνια «ανεβαίνει» δυνατά στις προτιμήσεις των τουριστών, οι υπόλοιποι προτεινόμενοι προορισμοί είναι και οικονομικοί. Δεν έχετε παρά να τσεκάρετε διαθεσιμότητα σε καταλύματα, γιατί για τους περισσότερους η κλεψύδρα oσονούπω θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα για αποχώρηση απ’ το «κλεινόν άστυ». Καλό σας ταξίδι!

Κίμωλος: Το νησί της κιμωλίας και των μαγικών ηλιοβασιλεμάτων | Διακοπομάνια
Κίμωλος

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!