Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταμάτης Γονίδης: «Δεν ήμουν ποτέ κοντά στα παιδιά μου»

Ο λαϊκός τραγουδιστής έχει κάνει τον απολογισμό του σχετικά με τα λάθη του παρελθόντος και μιλάει για αυτά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YouWeekly.

Ο Σταμάτης εξηγεί τον λόγο που επέλεξε να παντρευτεί κρυφά: «Το έκανα για εμάς. Δεν είχε βάλει νυφικό η Κατερίνα η γυναίκα μου και ήθελε να το ζήσει. Μου είπε και ο πνευματικός μου ότι έπρεπε να γίνει για να υπάρξει το Μυστήριο, ειδικά όταν έχεις κάνει άλλους δύο γάμους», ενώ αποκαλύπτει ότι θα έκανε παιδί ακόμα και τώρα αν αυτό έκανε την γυναίκα του ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παραδέχεται ότι δεν έζησε τα παιδιά του όσο θα ήθελε: «Δεν ήμουν ποτέ κοντά στα παιδιά μου.Η δουλειά φταίει, μετά χώρισα… Η αγκαλιά μου που μπορεί να ήταν μόνο δέκα λεπτά, ήταν τόσο μεγάλη που ήταν σαν να ήμουν ένα μήνα μαζί τους. Ήμουν αυστηρός με τα παιδιά μου αλλά ποτέ δεν έχω σηκώσει χέρι. Για να καταλάβεις εγώ ως παιδί έφαγα πολύ ξύλο από τους γονείς μου»

Έχει και δεύτερο παιδί γεγονός το οποίο δεν γνωρίζουν πολλοί: «Η Στεφανία ακολούθησε τα χνάρια μου, την έχω προτείνει σε φίλους να την πάρουν σε σχήματα, αλλά τώρα θα την αφήσω μόνη της. Μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει πιο ταπεινή κερδίζοντας με την αξία της. Πρέπει να το κάνω»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!