Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Τσολάκη: “Πολλές φορές αισθάνομαι αυτόν τον κόμπο στο στομάχι, προσπαθώ να μην το μεταφέρω”

Η Ελένη Τσολάκη, λίγο πριν το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στο Hello και τη Μαρία Κολλιάτσα.

Η παρουσιάστρια του Open αναφέρθηκε στην φετινή της εμπειρία στην καθημερινή πρωινή ζώνη, αλλά και τις έντονες στιγμές τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει στον τηλεοπτικό αέρα.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο θέμα που κλήθηκες να παρουσιάσεις εφέτος;

Είναι πάρα πολλά τα δύσκολα θέματα. Κάθε μέρα η επικαιρότητα έχει και ένα δύσκολο θέμα. Τα Τέμπη, ας πούμε, οι γυναικοκτονίες, αυτό που συνέβη με την Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους, ένα θέμα που συνεχίζουμε να το αναλύουμε στην εκπομπή και ακόμα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις και δεν έχουν πληρώσει όσοι ευθύνονται γι’ αυτό.

Πολλές φορές αισθάνομαι αυτόν τον κόμπο στο στομάχι, κάτι που βέβαια προσπαθώ να μην το μεταφέρω, γιατί το προσωπικό μου συναίσθημα δεν έχει πάντα θέση στο πως πρέπει να παρουσιάσουμε ένα θέμα, αλλά ως άνθρωπος ζορίζομαι πάρα πολύ. Πλέον η καθημερινότητα έχει μόνο τέτοια θέματα.

Πόσο παρελθόν μοιάζουν να είναι οι εκπομπές που περιλάμβαναν μόνο ψυχαγωγία…

Μα εγώ σε αυτή την τηλεόραση ξεκίνησα. Το ζητούμε τότε ήταν να μεταδώσουμε χαρά και να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο. Όμως πλέον έχει αλλάξει το δεδομένο της ζωής μας. Είναι σύγχρονο με την εποχή και είναι σωστό για μένα, μου κάνει καλό αυτό αυτή η τηλεόραση. Με αφορά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!