Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάσος Νούσιας: “Δεν είμαι σκληρός με τα παιδιά μου. Μπορεί να φωνάξω, να μου γυρίσει το μάτι, αλλά…”

Στην παρέα του Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε ο Τάσος Νούσιας και μίλησε για τους ρόλους του τόσο στο Έτερος Εγώ όσο και στη Μάγισσα και στο κατά πόσο έχουν κοινά αυτοί οι χαρακτήρες με τον ίδιο.

«Μιας άλλης εποχής άνθρωποι και οι δυο από τη δική του μεριά κρατάνε έναν κώδικα τιμής σύμφωνα με τα μυαλά τους. Ο Βανόρτας είναι άνθρωπος καριέρας αλλά την ίδια φιλοδοξία βρίσκεις και στον Σπήλιο που θέλει να γίνει καπετάνιος στη θέση των Καπεταναίων. Όλοι εμφορούνται από φιλοδοξίες».

«Το θέμα είναι πώς παλεύεις και βελτιώνεσαι μέσα στη ζωή σου και απαλλάσσεσαι από αυτά τα φορτία. Αυτές οι μεγάλες κυρίες ματαιοδοξία, φιλοδοξία θέλουν πολλή τροφή».

«Εγώ προσπαθώ να διαχειρίζομαι ως άνθρωπος μες στα χρόνια σοφότερα τα πράγματα από τη ματαιοδοξία μου και τη φιλοδοξία μου να βρίσκομαι απέναντί της με έναν πιο υγιή τρόπο» ανέφερε αρχικά.

Ως πατέρας ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι αυστηρός με τα παιδιά του εκτός από τις φορές που επιδιώκει να προλάβει άσχημες καταστάσεις.

«Δεν είμαι σκληρός με τα παιδιά μου. Μπορεί να φωνάξω, να μου γυρίσει το μάτι, γιατί άνθρωποι είμαστε, αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και ποια είναι τα όρια. Μπορεί να φωνάξεις γιατί πρέπει να προστατέψεις, να προλάβεις. Δεν θα έπρεπε, θα έπρεπε πάντα να διαχειριζόμαστε όλα τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Καμιά φορά αν είναι να προλάβεις ένα αποτέλεσμα που θα είναι 100 φορές χειρότερο λες θα είναι σαν το alarm, σαν τη σειρήνα».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!