Κατέθεσε στην τροχαία η Μίνα Αρναούτη. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε για το μοιραίο βράδυ!

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως, για το βράδυ που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του ακαριαία έπειτα από τροχαίο. Η Μίνα Αρναούτη έσπασε τελικά τη σιωπή της και κατέθεσε στην Αστυνομία όσα γνωρίζει για εκείνες τις τραγικές στιγμές, πριν από το δυστύχημα.

Σύμφωνα με το Θέμα, η νεαρή κοπέλα δεν κατάφερε τελικά να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο για το Πάσχα ενώ αποκάλυψε πως ο οδηγός του τζιπ ήταν όντως ο Παντελής Παντελίδης, βάζοντας τέλος στις εικασίες και την παραφιλολογία που επικρατεί εδώ και περίπου δυόμιση μήνες.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς αν θυμάται το βράδυ στη λέσχη, λίγο πριν το τροχαίο τις στιγμές που πέρασε με τον αξέχαστο τραγουδιστή, αν εκείνος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, εκείνη απάντησε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει καθώς βρισκόταν σε άλλο χώρο από εκείνον και περνούσε το βράδυ της με την άλλη κοπέλα που επέβαινε στο τζιπ, τη Φρόσω Κυριάκου. Έτσι, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσο είχε πιει εκείνο το βράδυ ο Παντελής.