Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρόδος: Σε ποιον ανήκει το «πλωτό παλάτι» με τις 6 πισίνες και τα 7 καταστρώματα;(ΦΩΤΟ)

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Ocean Victory μήκους 140 μέτρων κοσμεί το τουριστικό λιμάνι του νησιού, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών που σπεύδουν να την απαθανατίσουν…
Η θαλαμηγός είναι του 67χρονου Ρώσου δισεκατομμυριούχου Viktor Rashnikov, η περιουσία του οποίου το 2015 ξεπερνούσε τα 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Διαθέτει την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία σιδήρου στη Ρωσία, ενώ παράλληλα ασχολείται με την πολιτική.

Το Ocean Victory κατασκευής 2014 στα ναυπηγεία Fincantieri στην Ιταλία θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου. Διαθέτει επτά καταστρώματα, έξι πισίνες, χώρο για ελικόπτερο, τζακούζι, γυμναστήριο, και δεκάδες ακόμη ανέσεις για όσους φιλοξενούνται στο χώρο της.
Αυτές τις μέρες, η θαλαμηγός βρίσκεται στο νησί της Ρόδου με 60 άτομα προσωπικό ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται να έρθει και ο ίδιος ο επιχειρηματίας με την παρέα του, με ιδιωτικό αεροσκάφος.

αρχείο λήψης

Λόγω των ημερών αλλά και των κοινών θρησκευτικών πεποιθήσεων, ο επιχειρηματίας δεν αποκλείεται να παραβρεθεί σε Επιτάφιο του νησιού, προκειμένου να παρακολουθήσει τη λιτανεία.

Δείτε το «πλωτό παλάτι» και σε άλλες εμφανίσεις του σε διάφορα σημεία του πλανήτη!

Screen-Shot-2015-06-05-at-13.00.02  OceanVictory,Auckland,200715.2 160_Ocean Victory_Exterior_Ocean_Victory_6

 

Πηγή: rodiaki.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!