Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Νανά Καραγιάννη στη Freddo: «Είμαι καλά και φαίνομαι»

Της Χριστιάνας Μπακατσιά- Εφημερίδα Freddo

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά μυαλά που πέρασαν ποτέ από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες στην Ελλάδα, με μοναδικές ατάκες και σχόλια. Αυτό το μυαλό όμως, όπως η ίδια η Νανά Καραγιάννη έχει αποκαλύψει, ήταν που της έπαιξε το πιο άγριο «παιχνίδι» στη ζωή της. Αυτό της νευρικής ανορεξίας. Η γλυκιά παρουσιάστρια που πάλεψε σκληρά, φαίνεται ότι πλέον κερδίζει τη μάχη. Μάλιστα πέρα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, επιστρέφει και μέσω μιας… διαφήμισης! Και σήμερα μιλά αποκλειστικά στη freddo για τη νέα σελίδα που γύρισε στην ζωή της, τη σχέση της με την τηλεόραση αλλά και  την… πολιτική!

Έκανες διαφήμιση για την εταιρία ταξί «Παρθενών». Πες μου δυο λόγια για αυτό και πως προέκυψε;

«Καθότι αιώνια ξανθιά, δεν οδηγώ με αποτέλεσμα οι συγκοινωνίες σταθερής τροχιάς-οι υπόλοιπες με εκνευρίζουν-και τα ταξί να είναι τα….στέκια μου! Τα Ραδιοταξί Παρθενών με εξυπηρετούν τους τελευταίους μήνες στις καθημερινές μου μετακινήσεις και εφόσον είμαι τόσο ικανοποιημένη με την συνέπεια και ευγένεια τους, ουσιαστικά το συστήνω σε όσους μου κάνουν την τιμή να με συμπαθούν παρά το διαφημίζω. Ξέρετε, η επικοινωνία μου με όσους θέλουν να έχουν νέα μου είναι εξαιρετικά σημαντική για εμένα και μέσω των social media αλλά και του ραδιοφώνου πάντα τους προτείνω όσα ξεχωρίζω κ εγώ!»

Τα τελευταία χρόνια η φωνή σου μας συντροφεύει στο ραδιόφωνο! Πως είναι η συνεργασία αυτή και πως τα περνάς;

«Στο ραδιόφωνο νιώθω πιο άνετα και από το σπίτι μου, λέω τα νέα μου, σχολιάζω, κάνω τις γκρίνιες μου, τις αγάπες μου, τα χαζά μου, δίνω δώρα, ακούω με προσοχή όσα μοιράζονται οι φίλοι μαζί μου και κάθε πρωί μπαίνω σε μια μεγάαααλη αγκαλίτσα!»

12380219_1126068150746496_473343983_n

Από τις φωτογραφίες που ανεβάζεις στο Facebook και σε βλέπουμε είσαι πλέον πολύ καλύτερα! Αντιμετωπίζεις το πρόβλημα με την νευρική ανορεξία; Κερδίζεις αυτή τη μάχη;

«Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και βλακείας, με ανακούφιση αλλά και περηφάνια μπορώ να πω πως είμαι-και φαίνομαι πολύ καλά! Η νευρική ανορεξία νικιέται με πολύ κόπο και μοιάζει με πολύ σκοτεινό και μακρινό παρελθόν αλλά όχι, δεν εφησυχάζομαι, δεν ξεχνιέμαι και δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Έχω και εγώ μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα, προβλήματα και εμπόδια και πάντα οι δυσκολίες αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στους προσωπικούς μας αγώνες, είμαι καλά και πάντα alert!»

 

Είχες το σθένος να μιλήσεις ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας σου! Πολλοί το κρύβουν και το θεωρούν ταμπού! Πως αποφάσισες να το κάνεις;

«Μίλησα γιατί είναι στον χαρακτήρα μου να τα λέω χύμα, το πληρώνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πιστέψτε με αλλά δικαιώθηκα για το συγκεκριμένο θέμα παρά τις ανόητες προτροπές για το αντίθετο. Βρήκα λύτρωση με το να παραδέχομαι ότι πιο οδυνηρό για εμένα και φάνηκα χρήσιμη σε όσους το περνούν παράλληλα με εμένα και αυτό είναι ότι πιο χρήσιμο και σημαντικό έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου.»

12596147_1126068200746491_2076711272_n

Σου στέλνουν ακόμη μηνύματα για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους και να ανταλλάξατε απόψεις για την νευρική ανορεξία;

«Συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια μου στέλνουν ατελείωτα μηνύματα  και πάντα απαντώ, συζητώ, κλαίω μαζί τους, θυμώνω μαζί τους και όσο μπορώ και μου επιτρέπεται βοηθώ!»

 

Η τηλεόραση σου έχει λείψει;

«Μου λείπουν πάντα κάποιοι καλοί συνάδελφοι, μου λείπει ο μισθός της, δεν ήμουν ποτέ στα υψηλά κασέ, ούτε καν στα μεσαία αλλά για εμένα ήταν υπερ-αρκετό!»

 

Υπάρχει αυτή την στιγμή κάποια εκπομπή που θα ήθελες να συμμετάσχεις;

«Αν μπορούσα φαντασιακά να συμμετάσχω σε εκπομπή θα ήταν….πολιτική! Ε, ναι, σας κούφανα, αλλά τα τελευταία χρόνια, μην πω δεκαετία, παρακολουθώ αποκλειστικά ενημερωτικές και πολιτικές εκπομπές, sites και τέτοια….Γέρασα κι εγώ! Αλλά επειδή δεν ευελπιστώ πως η κυρία Κοσιώνη θα μου κάνει πρόταση(!),σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμη, πάντα μου αρέσει να έχω εμπλοκή!»

Ποια είναι τα επόμενα βήματα; Ετοιμάζεις κάτι;

«Αυτήν την εποχή και κυρίως, σε αυτή την χώρα δυστυχώς το μόνο που μπορείς να ετοιμάσεις με ασφάλεια είναι….το επόμενο σου γεύμα και πολλά λέω. Κάνω τον σταυρό μου, συνεχίζω με ότι έχω και επενδύω πάνω στην εκπομπή μου  στο διαδικτυακό musicwayradio.com και σε ότι καλό μπορεί να με περιμένει, κάτι που εύχομαι από καρδιάς και στους αναγνώστες σας!»

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!