Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βάσια Μαυράκη: Ο Άρης στον Κριό: Ανιχνευτής και Προστάτης. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ο πλανήτης Άρης, ο κόκκινος πλανήτης του πολέμου, της μάχης, της πληγής και της μαχητικότητας  στις 30 Απριλίου πέρασε στο ζώδιο που κυβερνά στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Ιουνίου.

 

Την εύνοια του θα τη χαρίσει στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες , αλλά και στα ζώδια του Αέρα,  Διδύμους και Υδροχόους  με τη μορφή της άμεσης και έντονης δράσης.

Προκλητικός θα σταθεί για Καρκίνους , Ζυγούς και Αιγόκερους φέρνοντας τους αντιμέτωπους με επαγγελματικές και προσωπικές κρίσεις.

 

Από τη νέα του θέση θα ενεργοποιήσει τις δύο προηγούμενες Εκλείψεις και θα επαναφέρει γεγονότα  υφής Μαρτίου και Απριλίου για τον Παρορμητικό κυρίως Σταυρό πρώτου και τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

Ο Άρης στον Κριό έχει μαχητική  διάθεση, επεξεργάζεται και προετοιμάζει τα πολεμικά του σχέδια και ενδέχεται στο τέλος του Μάη με τη θέση του απέναντι από τη θέση που είχε στον Ζυγό το πρώτο δεκαήμερο του  Οκτώβρη του 2023 να επαναφέρει στο προσκήνιο τρομοκρατικό κλίμα και πολιτική αστάθεια.

Στη διαδρομή του στο ζώδιο του Κριού θα ακολουθήσει με ευλάβεια τη ρήση του Ιούλιου Καίσαρα: Αν θέλεις ειρήνη προετοίμασε πόλεμο!

 

 

ΘΕΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

 

3 Μαΐου Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Εξαιρετική ημέρα δύναμης και δράσης για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του πρώτου δεκαημέρου .

 

17 Μαΐου Άρης σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό της Σελήνης.

Επιτυχία, αναγνώριση αλλά και καρμικές συναντήσεις για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα  του δεύτερου δεκαημέρου.

29 Μαΐου Άρης σε σύνοδο με Χείρωνα

Ψυχική και σωματική θεραπεία αλλά και γρήγορη ανάρρωση για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα αρχής τρίτου δεκαημέρου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ SOS

6 – 11 Μαΐου,  Άρης   06 μοίρες  Κριού ενεργοποιεί την Έκλειψη της 25ης Μαρτίου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της Ελλάδας. Απρόσμενα πολιτικά και γεωφυσικά γεγονότα σε κοσμικό επίπεδο.

Προσεκτικοί  Κριοί 24,26,26 Μαρτίου,  Καρκίνοι 24,25, 26 Ιουνίου,  Ζυγοί 26,27,28 Σεπτεμβρίου και  Αιγόκεροι 24,25 , 26 Δεκεμβρίου.

22 – 28 Μαΐου, Άρης 19 μοίρες  Κριού ενεργοποιεί την Έκλειψη της 8ης Απριλίου.

Προσεκτικοί Κριοί 7,8,9 Απριλίου, Καρκίνοι 7,8,9 Ιουλίου, Ζυγοί 9,10,11 Οκτωβρίου και Αιγόκεροι 7,8, 9 Ιανουαρίου.   

30 Μαΐου – 9 Ιουνίου, ο Άρης στις τελευταίες μοίρες του Κριού περνά απέναντι από τη θέση που είχε στο Ζυγό στις 7 Οκτωβρίου 2023 και μας υπενθυμίζει παρόμοια  γεγονότα με αυτά της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του Ισραήλ. Ευαίσθητο κοσμικά διάστημα  με πολεμικές εντάσεις, αεροπορικά θέματα αλλά και καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης δικός σας κυβερνήτης θα σας χαρίσει την έντονη δράση του και αποφασιστικότητα. Σημαντικές εκκινήσεις σε προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας επιτεύγματα.

Προσοχή στις άσκεφτες και βιαστικές κινήσεις λόγω έντονου παρορμητισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εσωτερικές σας αναζητήσεις γίνονται έντονες καθώς και οι ενοχές σας για όσα δεν μπορέσατε να τακτοποιήσετε το προηγούμενο διάστημα. Η ενεργητικότητα σας θα επανέλθει μετά τις 9 Ιουνίου.

Προσοχή σε φόβους που δεν είναι πραγματικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προστασία των φίλων σας θα είναι το ‘’κέρδος’’ από την παραμονή του Άρη στον Κριό σε μια θέση εξαιρετικά ευνοϊκή για εσάς. Η αξία της καλής  παρέας και της καλής επιρροής ανεκτίμητη.

Προσοχή στην είσοδο νέων, ‘’αδοκίμαστων’’ φίλων στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από την προκλητική του για εσάς θέση θα σας τονίσει τη σημασία των δυνατών επαγγελματικών στόχων. Αξιολογείστε ήρεμα τις προτάσεις που θα προκύψουν.

Προσοχή στις γρήγορες επαγγελματικές αποφάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Οι νέοι ανοιχτοί ορίζοντες θα είναι τα δώρα του Άρη από τον Κριό για εσάς τους τολμηρούς Λέοντες. Ταξίδια για ψυχαγωγικούς και επαγγελματικούς λόγους θα προκύψουν το διάστημα αυτό και θα σας χαροποιήσουν.

Προσοχή στα βιαστικά σχεδιασμένα ταξίδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού έχει μια ιδιαιτέρως καρμική αναφορά για εσάς τα μεταβλητά παιδιά του Ερμή. Η σύνδεση με το βαθύτερο εαυτός σας αλλά και οι βαθύτερες αναζητήσεις θα είναι το ζητούμενο σας.

Προσοχή στις βιαστικές επενδυτικές κινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης απέναντι σας από τις 30 Απριλίου μέχρι 9 Ιουνίου θα ξεσηκώσει τα πολεμικά σας ένστικτα και θα σας κάνει αψίμαχους. Η αληθινή αξία των προσωπικών σας σχέσεων τώρα θα φανεί!

Προσοχή στις άσκοπες μάχες που μπορεί να σας βάλουν στη θέση των ηττημένων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σωματική σας υγεία και η ψυχική σας ευεξία θα πρέπει να γίνει το κύριο μέλημα σας με την είσοδο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη του Άρη, στο ζώδιο του Κριού. Όταν το σώμα και το πνεύμα έχουν αγαστή συνεργασία, κάθε νέος στόχος  στέφεται με επιτυχία.

Προσοχή στις λανθασμένες ιατρικές διαγνώσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα θέση του Άρη θα αποδειχθεί απίστευτα δημιουργική και ερωτική για εσάς τα παιδιά του γενναιόδωρου Δία.  Η προστατευτική ασπίδα του έρωτα θα αποδειχθεί η σημαντική δική σας ασπίδα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Προσοχή στα ερωτικά κεραυνοβολήματα

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα θέση του Άρη στον Κριό θα σας υπενθυμίσει τη σημασία των οικογενειακών σας δεσμών. Θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος αλλά και περιουσιακές διεκδικήσεις και διαφορές.

Προσοχή στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θέση του Άρη στον Κριό εκτός από εύνοια  θα έχει και εξαιρετική ευφυΐα στον  τρόπο που θα κινηθείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Θα επιστρατεύσετε τα δυναμικά σας επιχειρήματα και θα βγείτε νικητές.

Προσοχή στις ιδέες σας  και στον τρόπο που τις μοιράζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αξία της αυτοεκτίμησης σας θα είναι η υπενθύμιση του Άρη για εσάς στο διάστημα της παραμονής του στο πύρινο ζώδιο του Κριού. Αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση και αυτοδιάθεση  θα είναι το μότο σας το οποίο και θα κάνετε πράξη.

Προσοχή στα άσκεφτα έξοδα και στην οικονομική σπατάλη.

 

 

Από την αστρολόγο και συγγραφέα  Βάσια Μαυράκη

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!