Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι αστρολογικές προβλέψεις (10/5)

ΚΡΙΟΣ

Θα συμβούν αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες στο χώρο της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τις αντιμετωπίσεις. Μακροπρόθεσμα θα δεις ότι είναι για καλό σου. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου. Θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση του έρωτα, φλέρταρε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Βρίσκεσαι σε περίοδο που ανοίγονται νέοι δρόμοι στη ζωή σου. Θα υπάρξουν τσακωμοί με το ταίρι σου, γι’ αυτό φρόντισε να μη φτάσεις στα άκρα. Αν ζεις ακόμη μόνος σου, σήμερα θα κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει για σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν αναποδιές στη δουλειά σου, αλλά θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, οπότε μείνε ψύχραιμος. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σήμερα με ψυχραιμία και υπομονή. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι σου και μην το απομακρύνεις. Στο τέλος θα βρει αλλού την κατανόηση που έχει ανάγκη. Εσύ που είσαι μόνος θα βρεις τον έρωτα στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να αντέξεις την αβεβαιότητα, γι’ αυτό πρέπει να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ηρέμησε και θα βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό πρόβλημα. Αν είσαι σε ένταση με το ταίρι σου, είναι ώρα να μιλήσετε σοβαρά. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες και διασκέδασε. Θα κάνεις πολλές γνωριμίες. Διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε να δείξεις στο ταίρι σου την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πλησίασε γρήγορα το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα, είτε στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου ζητήματα, οπότε τήρησε στάση αναμονής. Να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Για σένα που δεν έχεις βρει κάτι που να σε ευχαριστεί, έρχονται καλύτερες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί εύκολα θα πέσεις θύμα εκμετάλλευσης και θα ξεσπάσεις με νεύρα. Μείνε ψύχραιμος. Να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, γιατί η μέρα δεν ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα θα σε οδηγήσει και σε μια πολύ καλή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγονται νέοι ορίζοντες στη δουλειά σου, αρκεί να επιλέξεις ποιους θα ακολουθήσεις για να μη φτάσεις στα όρια της υπερκόπωσης. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να προσέξεις τα ξεσπάσματα ζήλιας. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, έπαθες κι έμαθες. Δεν πείθεσαι εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποίησε την πρακτικότητα που σε διακρίνει για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία στα σχέδιά σου, αρκεί να δώσεις σημασία και στους συνεργάτες σου. Το πάθος σου θα παρασύρει και το ταίρι σου σε ανομολόγητες καταστάσεις, που θα σας ανανεώσουν. Εάν είσαι μόνος, μην καταθέσεις τα… όπλα με την πρώτη δυσκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς. Ευτυχώς, συνέρχεσαι γρήγορα γιατί είσαι αισιόδοξο άτομο. Στα αισθηματικά σου η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια καινούρια γνωριμία, που θα σου δώσει… φτερά. Προχώρησέ το και όπου βγει.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια αντιφατική μέρα. Από τη μία θα πάρεις χαρά στη δουλειά και από την άλλη θα καταλάβεις ότι κάποιος συνεργάτης σου πάει να σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Μείνε ψύχραιμος, αλλά δείξε του ποιος έχει το πάνω χέρι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!