Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κυτταρίτιδα: 10 μαγικές τροφές για να την «νικήσετε»!

 

Υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός της γυναικείας σιλουέτας από την κυτταρίτιδα; Απαντάμε με ένα στόμα, μια φωνή: OXI!

Οι παρακάτω τροφές θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σου. Πρόσθεσέ τις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και πολύ σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα πάνω σου:
– Σπαράγγια: Το φολικό οξύ βοηθά στην αποβολή του άγχους, το οποίο συνδέεται άμεσα με τη συσσώρευση του λίπους στο σώμα. Επιπλέον τα σπαράγγια έχουν διουρητική και αντιοξειδωτική δράση.
– Λιναρόσπορος: Είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες , πρωτεΐνη και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Ο σπόρος αυτός διεγείρει τη λειτουργία του εντέρου και βοηθά στο αδυνάτισμα.
– Πορτοκάλι/ Γκρέιπφρουτ/ Ανανάς: Πλούσια σε βιταμίνη C, τα φρούτα αυτά ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν στη διάσπαση του λίπους.
– Ξερά δαμάσκηνα: Βελτιώνουν τη λειτουργία του εντέρου κι έχουν καθαρτικές ιδιότητες. Τυχαία νομίζεις τα επιλέγουν ως σνακ όλες οι stars στο Hollywood;
– Μπρόκολο: Είναι πλούσιο σε άλφα λιποϊκό οξύ, το οποίο αποτρέπει την σκλήρυνση του κολλαγόνου και επομένως τη δημιουργία κυτταρίτιδας.
– Μύρτιλα / Σμέουρα: Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση των τοξινών στον οργανισμό σου.
– Νερό: Για το τέλος σου αφήσαμε το πιο δυνατό (και δωρεάν) όπλο για να νικήσεις την κυτταρίτιδα. Μην ξεχνάς να πίνεις πάνω από 2 λίτρα νερό τη μέρα, αν θέλεις να απαλλαγείς σύντομα από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

 

queen.gr

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!