Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πόσες θερμίδες καίμε στο σεξ και ποιες στάσεις βοηθούν στη γράμμωση;

 

Κατά μέσο όρο κάνοντας σεξ μπορείτε να χάσετε 150 – 250 θερμίδες σε μία επαφή της μισής ώρας.

Αμφιβάλλει κανείς πως πρόκειται για έναν καλό

και διασκεδαστικό τρόπο για να διατηρηθείτε σε φόρμα; «Το σεξ θεωρείται μία πολύ καλή άσκηση που ανεβάζει τον καρδιακό ρυθμό ακόμη κι αν δεν κάνετε ακροβατικά κατά την διάρκεια», δηλώνει η γυναικολόγος Λόρα Μπέρμαν στο ιατρικό site WebMD.

Για να αυξήσετε την καύση θερμίδων μάθετε πόσες χάνετε κάνοντας τις ακόλουθες πράξεις κατά την διάρκεια του σεξ:

Φιλιά

Ενώ είστε στο κρεβάτι φιλήστε τον σύντροφό σας με πάθος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χάσετε περίπου 90 θερμίδες την ώρα σύμφωνα με τη γνωστή σεξολόγο Jaiya Kinzbach.

Μασάζ

Αν και είναι υπέροχο να μας κάνουν μασάζ θα ήταν καλύτερο να το κάνετε εσείς στον σύντροφό σας καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσατε να χάσετε 80 θερμίδες την ώρα. Μία συμβουλή: Κάντε μασάζ με αργό ρυθμό και μεγάλες κινήσεις έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες μυϊκές ομάδες προτείνει η Kinzbach.

Στοματικό σεξ

Εκτός του ότι θα ικανοποιηθεί σίγουρα ο σύντροφός σας, το στοματικό σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε fit καθώς βοηθά στην απώλεια 100 θερμίδων την ώρα. Αν θέλετε να αυξήσετε την ενέργεια που χάνετε μπορείτε να το συνδυάσετε με κάμψεις και να γυμνάσετε με αυτό τον τρόπο τα χέρια σας όσο ο σύντροφός σας ανεβαίνει… στον 7ο ουρανό. Έτσι προσθέτετε επιπλέον 71 θερμίδες την ώρα εξηγεί η ειδικός!

Επιπλέον ασκήσεις που γυμνάζουν τους μύες

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό PLOS ONE, το σεξ εκτός από τις θερμίδες που καίει βοηθά στην εκγύμναση γλουτών, τετρακέφαλων, δικέφαλων, τρικέφαλων και άλλων μερών του σώματος, σύμφωνα με τo koolnews.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!