Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα λευκά νύχια είναι μία απο τις must have προτάσεις!

Οι παστέλ αποχρώσεις του λευκού ειδικά σε καλοσχηματισμένο και «τετραγωνισμένο» νύχι είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχετε και δεν βγάζουν και μάτι.

«Περάστε» τα νύχια σας δύο στρώσεις έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο τέλειο και να διορθώσετε τυχόν ατέλειες με το δεύτερο χέρι.

Το λευκό το είδαμε σαν χρώμα βάσης με μαύρες άκρες σε νύχι σε σχήμα που θύμιζε αμύγδαλο, πράγμα που σημαίνει πως δεν σας δεσμεύει το λευκό και μπορείτε χωρίς δεύτερη σκέψη να έχετε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού σε λευκό χρώμα.

 

Αν δεν είστε μεγάλη φαν του άσπρου σαν χρώμα για τα νύχια σας τότε μπορείτε- δεδομένου πως φέτος οι γραμμές και τα σχέδια στα νύχια είναι η απόλυτη τάση αφού θα δείτε (αν δεν έχετε ήδη δει) κάθε λογής γραμμές στην επιφάνεια του νυχιού- να δώσετε κάποιο άλλο χρώμα σαν βάση στα νύχια σας (από λιλά μέχρι και κόκκινο) και να σχηματίσετε λευκές γραμμές για να αναβαθμίσετε ένα απλό βερνίκι στα νύχια σας. Οι γραμμές αυτές μπορούν να είναι οριζόντιες, κάθετες ή πλάγιες σε ένα ή περισσότερο δάχτυλα.

Τα νύχια που δεν είναι «τετραγωνισμένα» στις άκρες και έχουν μια όψη που θυμίζει αμύγδαλο, βαμμένα σε λευκό χρώμα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά από ότι τα καυτά κόκκινα χείλη σε ένα ανεπαίσθητο natural μακιγιάζ, πράγμα που είτε είναι το ζητούμενο είτε όχι βάζουν το μανικιούρ σας στο επίκεντρο της προσοχής.

Πηγή: beautypress.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!