Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννης Λύρας σε Ιατρονομική ημερίδα του 32ου Money Show «Μόνο κίνητρο το βέλτιστο αποτέλεσμα για την θεραπεία του ασθενούς»

Για τους κανόνες του ιατρικού επαγγέλματος και για τα πρότυπα της ιατρικής επιστήμης που εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα υπέρ των ασθενών μίλησε ο Ιωάννης Λύρας σε  Ιατρονομική  ημερίδα του 32ου Money Show στο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης και με  θέμα  «Η έννοια του Lege – Artis των κανόνων ιατρικής ευθύνης και τέχνης στο μέσο συνετό ιατρό και η παράβασή της».  O  Ιωάννης Λύρας – Διευθυντής Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής Χειρουργικής επεσήμανε μεταξύ άλλων  «Ανώτατος δικονομικός παράγων για τις ιατρικές πράξεις είναι το προσωπικό συμφέρον του ενημερωμένου ασθενούς. Ο μέσος συνετός ιατρός επιλέγει την πιο πρόσφορη από τις δυνατές αποδεκτές εναλλακτικές θεραπείες ενός προβλήματος υγείας ελεύθερα με μόνο κίνητρο το βέλτιστο αποτέλεσμα για την θεραπεία του ασθενούς».

 

Το κοινό ήταν δικηγόροι απ από ολόκληρη την βόρειο Ελλάδα που ασχολούνται με το ιατρικό δίκαιο με το οποίο ο Δρ Λύρας έχει επιμελώς ασχοληθεί με ομιλίες του τόσο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Την εισαγωγή και παρουσίαση των ομιλητών έκανε ο Παναγιώτη Κουτσίκος – Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Ergo Medical με θέμα την ιατρική αμέλεια και τον ρόλο της ΤΗΣ ERGO MEDICAL ADVISORY στις ποινικές υποθέσεις.

Πρώτη φορά 

Την πρώτη της επίσημη ομιλία στο 32ο Money Show πραγματοποίησε και η σύντροφός του Ιωάννη Λύρα η δικηγόρος Παναγιώτα Δρασιούδη που ήταν η ομιλήτρια στο θέμα «Η δικονομική διαδικασία ορισμού ειδικού πραγματογνώμονα και η διαφορά από τον ειδικό μάρτυρα στο δικαστήριο» Στην ημερίδα μίλησε περί των ιατρικών δικαστικών πραγματογνωμόνων στην ποινική δικονομία, αυτόφωρο και τακτικά δικαστήρια,  η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!