Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάθιου Πέρι: «Μαμά σε αγαπώ, δεν φοβάμαι πια»

Η μητέρα του σταρ από τα “Φιλαράκια” περιγράφει, ένα χρόνο από το θάνατό του, την τελευταία φορά που τον είδε

Η μητέρα του Μάθιου Πέρι, Σούζαν Μόρισον, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε με το γιο της λίγο πριν φύγει από τη ζωή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Η Μόρισον αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν μια συναισθηματική συζήτηση, την πρώτη έπειτα από πολύ καιρό, κατά την οποία ο Μάθιου Πέρι της μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Ήρθε κοντά μου και είπε “Σε αγαπώ τόσο πολύ και είμαι τόσο χαρούμενος που είμαστε μαζί τώρα”. Ήταν σαν να ήταν προαίσθημα ή κάτι τέτοιο. Δεν το σκέφτηκα τότε, αλλά πόσα χρόνια είχαμε να κάνουμε τέτοια συζήτηση; Έχουν περάσει χρόνια» είπε η Μόρισον στην εκπομπή Today του NBC.

Μάθιου Πέρι
Η μητέρα του ηθοποιού, Σούζαν Μόρισον.

Η Μόρισον εξέφρασε την ανησυχία της ότι ο γιος της δεν φοβόταν πλέον το μέλλον του, καθώς της είχε πει: «Δεν φοβάμαι πια». «Αυτό με ανησύχησε… Πιστεύω πως ήταν λόγω του νέου φαρμάκου που έπαιρνε», συμπλήρωσε.

Η Σούζαν Μόρισον παραδέχτηκε πως ο γιος της ήταν «πολύ μοναχικός», προσθέτοντας: «Είμαι πολύ τυχερή γυναίκα, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα που δεν κατάφερα να αντιμετωπίσω». Επίσης, εξέφρασε τη δυσκολία να ξεπεράσει τις τύψεις της και τόνισε: «Πρέπει να σταματήσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου γιατί σε καταστρέφει».

Όσον αφορά στις συλλήψεις των υπεύθυνων που προμήθευσαν την κεταμίνη, η οποία ευθύνεται για το θάνατο του ηθοποιού, η μητέρα του έδειξε την υποστήριξή της. «Χάρηκα πολύ», δήλωσε η Σούζαν.

 

Η τραγική είδηση

Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου 2023, το Χόλιγουντ έσφυζε από αποκριάτικα πάρτι. Ήταν το Σάββατο πριν από τις 31 – το Halloween – σηματοδοτώντας ένα weekend διασκέδασης και «τρομακτικών» συνάξεων. Ωστόσο, τη στιγμή που πολλοί καλεσμένοι πήγαιναν για δείπνο και χορό, ένας αληθινός τρόμος έσκασε ως είδηση. Ο Μάθιου Πέρι, ο ηθοποιός που θυμόμαστε για πάντα ως Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά “Τα Φιλαράκια” είχε βρεθεί νεκρός στα 54 χρόνια του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!