Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα “Φιλαράκια” συνόδευσαν τον Μάθιου Πέρι στην τελευταία του κατοικία

O Μάθιου Πέρι συνοδεύτηκε χθες, Παρασκευή, στην τελευταία του κατοικία.

Ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 54 ετών.

Συγγενείς και φίλοι του Μάθιου Πέρι, συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο το απόγευμα της Παρασκευής 3/11 (ξημερώματα ώρα Ελλάδος), που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 χλμ. από τα στούντιο της Warner Bros., εκεί όπου γυρίζονταν τα επεισόδια για τα Φιλαράκια“.

 

Στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ταφεί αρκετοί σταρ του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.

Το TMZ και το PageSix της εφημερίδας New York Post δημοσίευσαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, στις οποίες διακρίνονται οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία.

Όλοι οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι στα “Φιλαράκια” – η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ – ήταν εκεί, υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ του TMZ.

 

Στο δημοσίευμα της Page Six αναφέρεται πως στην κηδεία παρέστησαν ο πατέρας του ηθοποιού, ο Τζον Μπένετ Πέρι, και ο πατριός του, ο Κιθ Μόρισον.

Φως στα αίτια του θανάτου του Μάθιου Πέρι αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του “Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο, Φριχτό Πράγμα” («Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing»), στο οποίο εξιστορούσε την πολυετή μάχη του για να απεξαρτηθεί από τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα και το αλκοόλ.

Χθες Παρασκευή, δημιουργήθηκε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του (The Matthew Perry Foundation), το οποίο θα τιμήσει τη μνήμη του βοηθώντας ανθρώπους που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τον εθισμό τους.

 




Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters και TMZ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!