Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι Dsquared2 απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο: Δείτε τον Dean και τον Dan στην παραλία

Ο Dean Caten και ο Dan Caten είναι από τους ανθρώπους που όχι απλά έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη Μύκονο, αλλά γι’ αυτούς το «νησί των ανέμων» είναι η δεύτερη πατρίδα τους.

Τα αδέρφια Caten, το δίδυμο πίσω από το πασίγνωστο brand Dsquared2, ταξιδεύουν κάθε καλοκαίρι στο κυκλαδίτικο νησί, προκειμένου να διασκεδάσουν και να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα των φωτογράφων. Ίσως φέτος να άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο «νησί των ανέμων», όμως, όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι ξεκίνησε τώρα γι’ αυτούς.

Οι Καναδοί σχεδιαστές μόδας απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε γνωστή παραλία. Στο παρελθόν μπορεί να μας έχουν συνηθίσει σε πιο ξέφρενες στιγμές στις παραλίες του νησιού, αλλά έως τώρα φαίνεται ότι απλά χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τις ομορφιές της Μυκόνου. Για τα δίδυμα αδέρφια το «νησί των ανέμων» δεν είναι μόνο ένα μέρος για να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν μερικές ημέρες τον χρόνο. Οι δυο τους έχουν αγοράσει σπίτι στη Μύκονο, ενώ προηγούμενες χρονιές είχαν κάνει και επιχειρηματικές κινήσεις.

 

dsqu__2_
dsqu__3_
dsqu__4_
dsqu__5_
dsqu__1_
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!