Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Από την Τζένιφερ Λόπεζ στην Αντζελίνα Τζολί: Τα μυστικά τους για ένα τέλειο δέρμα (εικόνες) 

Έχει ένα από τα πιο φρέσκα και καλύτερα πρόσωπα στο Χόλιγουντ. Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ που λαμβάνει τα συγχαρητήρια των θαυμαστών της για το γεγονός ότι μοιάζει να αψηφά τα στερεότυπα των ηλικιών και να παραμένει εξαιρετικά νέα παρά τα 52 χρόνια της. Σύμφωνα με την ίδια, το μυστικό της νεότητας κρύβεται στα γονίδια που κληρονόμησε από την μητέρα της.

Ωστόσο και η σωστή περιποίηση βοηθάει. Έτσι η λατίνα σταρ αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί εδώ και πάνω από μία δεκαετία μία πολύ ενυδατική κρέμα ημέρας που έχει ως βάση το τριαντάφυλλο και το βούτυρο και στοχεύει στην ανάπλαση του δέρματος.

Το μυστικό πίσω από το λαμπερό δέρμα της Αντζελίνα Τζολί είναι ότι χρησιμοποιεί σέρουμ πριν από κάθε μακιγιάζ για να ενυδατώσει το πρόσωπο της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει πει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πόσο σημαντική είναι η χρήση αντηλιακής κρέμας προσώπου. Η σχεδιάστρια και πρώην τραγουδίστρια χρησιμοποιεί κρέμα με δείκτη 50 προκειμένου να αποφεύγει την φωτογήρανση που προκαλούν οι ακτίνες του ήλιου.

Η Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει ότι έχει μία πολύ καλή κρέμα προσώπου με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, που χρησιμοποιεί καθημερινά. Η κρέμα περιέχει εκχύλισμα από ορχιδέες και αβυσιανό λάδι.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου προτείνει σε κάθε γυναίκα να χρησιμοποιεί ένα καλό διάλυμα ντεμακιγιάζ. Η ίδια προτιμάει ένα ντεμακιγιάζ που ενυδατώνει το δέρμα και αφαιρεί γρήγορα το μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται πίεση και τρίψιμο στο δέρμα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!