Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 26/3

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη ενδέχεται να αναδείξει έκτακτα καθήκοντα και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους έχουν να κάνουν με πράγματα που δεν προχωρούν και κάποιος επιτέλους πρέπει να αναλάβει δράση! Αν όμως επιδείξεις τον συνήθη ενθουσιασμό σου, όλα θα γίνουν τελικά όπως πρέπει και θα μπορέσεις «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα». Επιπλέον, φαίνεται να εντείνονται οι επαφές σου με τον «έξω κόσμο».

Ερωτικά
Η συναισθηματική σου αστάθεια σε κάνει πιο ευαίσθητο/η κι επιρρεπή σε καταστάσεις που σε μια άλλη στιγμή δεν θα σε συγκινούσαν καθόλου. Κι επειδή έχεις πάντα «ψηλά» την τιμή σου, πρόσεξε τελικά μήπως εκτεθείς για «ψύλλου πήδημα»!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να «μεσολαβήσει» σε μια έκτακτη ενίσχυση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο είτε να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ό,τι πάρεις, είτε να πάρεις το ρίσκο μιας αβέβαιης επένδυσης. Από την άλλη πλευρά, ίσως προκύψει μια σύγκρουση σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα ή βρεθείς στην «λεπτή» θέση να αποκρούσεις ένα αίτημα που δεν θες να ικανοποιήσεις.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση θα νιώσεις την επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι νέο ή διαφορετικό στον σεξουαλικό τομέα κι ίσως η επιμονή σου να σε ανταμείψει τελικά με μια πρωτόγνωρη εμπειρία, από αυτές που συμβαίνουν μόνον μια φορά!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη ενδέχεται να σε εμπλέξει σε καταστάσεις όπου κινδυνεύεις να πληγωθείς από την συμπεριφορά των άλλων κι ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις την λογική σου για να το αποφύγεις. Ακόμη, είναι πιθανόν να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν συνεργάτη σου, από την άλλη πλευρά όμως οι συνθήκες ευνοούν την δρομολόγηση μια προσωρινής συνεργασίας «ειδικού σκοπού».

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μάλλον ευαίσθητη φάση, όπου παίρνεις πολύ στα σοβαρά κάποια πράγματα που μπορεί να λέγονται και για αστείο! Πριν λοιπόν αρχίσεις να «φορτώνεις», βάλε το μυαλό σου σε μια τάξη κι ασχολήσου με εκείνα που έχουν πραγματική αξία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε ωθεί να πολλαπλασιάσεις και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Παράλληλα, είναι πιθανόν να ασχοληθείς με μαστορέματα ή την αποκατάσταση μιας ζημιάς, ενώ οι συνθήκες ευνοούν και την άθλησή σου, καλό είναι όμως να κάνεις την αναγκαία προθέρμανση.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης, που αφήνει υποσχέσεις για το σήμερα αλλά όχι για το αύριο. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η είναι πιθανόν να βιώσεις μια προσωρινή ένταση, που θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια απωθημένα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε ωθεί να ταξιδέψεις αποκομίζοντας νέες εμπειρίες αλλά και να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο σπουδών. Παράλληλα όμως είναι σκόπιμο να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα αιτήματα ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που είτε περνά δύσκολα, είτε κινείται σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που θα επιθυμούσες.

Ερωτικά
Με την συνδρομή του Άρη οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες αλλά αν δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να θεωρήσεις πως είναι και οι… τελειωτικές! Γι’ αυτό ζήσε το σήμερα, αποφεύγοντας να επενδύσεις στην μονιμότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου αλλά ακόμη κι αν πρόκειται για μια «χοντρή» παρεξήγηση δεν θα έχει τελικά περαιτέρω συνέπειες. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σου ζητά να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στο σπίτι σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, αυτοπροσώπως. Αντίθετα αν αφήσεις τα πράγματα στα χέρια αδαών ίσως δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση!

Ερωτικά
Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον άνθρωπό σου, έστω κι αν χρειαστεί να διαταράξεις το ήρεμο κλίμα στην σχέση σας. Αυτό που προέχει είναι να βγάλεις τα οριστικά σου συμπεράσματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αδημονία ή έναν προσωρινό εκνευρισμό, με αποτέλεσμα κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες. Το «κλειδί» όμως, για να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις, καυγάδες κι απροσεξίες, που θα μπορούσαν να σου κοστίζουν, είναι να στραφείς έγκαιρα σε ένα πεδίο δράσης που κατέχεις καλά, ώστε να εκτονώσεις δημιουργικά το περίσσευμα της ενέργειάς σου.

Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως νοιώσεις πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη να «πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα» κι εδώ βέβαια το θέμα είναι αν δίπλα σου βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος που δεν θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία ή την διατροφή σου, ώστε να προλάβεις τη εκδήλωση κάποιων ανεπιθύμητων συμπτωμάτων. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, παίρνοντας ενίοτε και κάποιο ρίσκο κι εδώ το θέμα δεν είναι αν θα πετύχεις τον στόχο σου αλλά το αν θα καταφέρεις να μην ξοδέψεις όλα τα κέρδη σου!

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να καλύψεις πρώτα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, με αποτέλεσμα να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως τελικά ο άνθρωπός σου παρεξηγηθεί με την «αδιαφορία» σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σου δίνει «φτερά» και είναι βέβαιο ότι μπορείς να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου παντού, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Τα δύσκολα όμως έρχονται μετά, αφού ξέρεις κι εσύ ότι το βασικό σου πρόβλημα είναι η «συντήρηση» της επιτυχίας και όχι τόσο το να πετύχεις κάτι που για κάποιους άλλους δείχνει ακατόρθωτο. Μην θέτεις λοιπόν μακροπρόθεσμους στόχους.

Ερωτικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να αντιμετωπίσεις γκρίνιες και παράπονα που ίσως να μην έχουν λογική αλλά και δεν μπορείς να αγνοήσεις. Σε κάθε περίπτωση, φέρσου ψύχραιμα και υπομονετικά, αφού η τάξη θα επανέλθει πολύ σύντομα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή να αναμοχλεύσει μια υπόθεση που θεωρούσες «τελειωμένη», αυξάνοντας τις μουρμούρες μεταξύ των οικείων σου.
Όλα αυτά όμως μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή για την λήψη μιας σημαντικής απόφασης που θα ξεμπλοκάρει τις εξελίξεις, αποδίδοντας «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι»!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις τον άνθρωπό σου σε ταξίδι ή στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να μην είσαι τόσο… προβλέψιμος/η!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα καλείσαι ξανά να αντεπεξέλθεις σε ένα πλήθος έκτακτων υποχρεώσεων που θα σε κουράσουν πολύ περισσότερο αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, βάζοντας στο περιθώριο κάποια «υπερβολικά» αιτήματα ή ιδιοτροπίες των άλλων. Επιπλέον, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να επισημάνεις τις ανεπάρκειές σου, πριν «απλωθείς εκεί που δεν φτάνεις» αλλά και να εμπλουτίσεις άμεσα τις γνώσεις σου.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου υπόσχεται έντονες συγκινήσεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις το «σήμερα» με πάθος. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός φίλου ή μιας φίλης.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να επικεντρωθείς σε έναν στόχο κι ίσως προς στιγμή να εγκαταλείψεις «μετέωρες» εκείνες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου που δεν «σε συναρπάζουν». Αυτό βέβαια μπορεί να εγείρει ενστάσεις κι αντιδράσεις, από «αντιφρονούντες», οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «μάχες». Παράλληλα, ίσως να προκύψουν κάποια «σκαμπανεβάσματα» στον οικονομικό ισολογισμό σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η σχέση σου μπορεί να διαταραχθεί από μια έξωθεν διεκδίκηση κι αν δεν πάρεις έγκαιρα τα «μέτρα» σου, η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει», αφού φαίνεται ότι από την άλλη πλευρά υπάρχει τεράστιο θράσος!

astrology.gr
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!