Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23/03!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη σε «πιάνει» άμεσα και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και μια κυκλοθυμία, τόσο που δεν αποκλείεται να «χάσεις τα αβγά και τα καλάθια»! Μάλιστα, η εμπλοκή του Άρη και του Ποσειδώνα σε αυτήν ενδέχεται να αυξήσει τις τάσεις φυγής με «αδόκιμους» τρόπους. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να ισορροπήσεις, δίνοντας έμφαση στις δημιουργικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Με την έκλειψη «πάνω απ’ το κεφάλι σου», δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να ριχτείς «με τα μούτρα» σε μια νέα περιπέτεια! Ωστόσο το θέμα της διάρκειας θα είναι πάντα η «αχίλλειος πτέρνα σου».
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη αναμένεται να συμβάλλει σε μια αναστάτωση στις εργασιακές σου σχέσεις αλλά και να αναδείξει κάποια ζητήματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Κι αν από την μια πλευρά η συμμετοχή του Άρη σε αυτήν μπορεί να θέσει ένα επείγον οικονομικό θέμα, από την άλλη, η εμπλοκή του Ποσειδώνα, καθιστά αναγκαίες τις επιφυλάξεις σου σχετικά με έναν φίλο ή μια φίλη σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να πιστεύεις ότι μια νέα γνωριμία αξίζει πραγματικά τον «κόπο», εκείνο ωστόσο που πρέπει να θυμάσαι με την μεταφορική του έννοια, είναι το «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο αν αποφασίσεις να αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία, ψάξε πρώτα μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται. Ανάλογες διαστάσεις δίνει η Σεληνιακή έκλειψη και σε σχέση με μια συλλογική προσπάθεια, όπου ίσως κάποιοι αποπειραθούν να σε εξωθήσουν σε ακραίες πρακτικές, υπαγορευμένες από το θυμικό σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η έκλειψη θα σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρξει και κάτι πιο διαρκές. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι θα περάσει από τις «Συμπληγάδες» μιας έξωθεν διεκδίκησης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη ενδέχεται να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες κι ίσως σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία όμως μπορεί να είναι υπεράνω των δυνάμεων σου. Όσο λοιπόν κι αν δεν θες να στενοχωρήσεις κάποιους, καλό είναι να «μετρήσεις» τα πράγματα κι αν χρειαστεί, να πεις «όχι». Παράλληλα στην δουλειά σου είναι πιθανό να υπάρξουν έντονα «φορτισμένες» καταστάσεις.

Ερωτικά
Με δεδομένη την ευαισθησία σου σε κάθε Σεληνιακή φάση, σήμερα μπορεί να σου συμβούν «απίστευτα» πράγματα αλλά δεν υπάρχει λόγος να «κατηγορείς» γι’ αυτό ούτε τον εαυτό σου, ούτε τους άλλους. Απλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην βελτίωση των γνώσεων και του πνευματικού σου επιπέδου, αφού στην παρούσα φάση αυτός είναι ένας προνομιακός χώρος για σένα. Ωστόσο στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητές σου (μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα θέματα επικοινωνίας) μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και «εμπλοκές», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προνοήσεις για κάθε πιθανή αναποδιά.

Ερωτικά
Ο Άρης ταράζει τα «νερά» της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντάς σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από αλλεπάλληλες εντάσεις και διεκδικήσεις. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να σταθείς στην ουσία κι όχι στο ποιος/α «έχει το πάνω χέρι».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι ίσως είναι σκόπιμο να μην βιαστείς να κάνεις κάποιες αγορές ή επενδυτικές κινήσεις, πριν εξετάσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Αντίθετα όμως, μπορείς να επωφεληθείς από την διάθεση πραγμάτων που σου είναι βάρος. Παράλληλα, καλείσαι να διαχειριστείς μια έντονη κατάσταση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου κάποια πράγματα δείχνουν να κινούνται εκτός ελέγχου.

Ερωτικά
Μια νέα όσο και συναρπαστική γνωριμία δείχνει να έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής», φαίνεται ωστόσο ότι τα… φαινόμενα απατούν, γι’ αυτό καλό είναι να περιορίσεις τις προσδοκίες σου ζώντας μόνον το «σήμερα».

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με δεδομένο τον έντονο αλλά και… παραπλανητικό χαρακτήρα της, καλό είναι να περιορίσεις τις προσδοκίες σου. Μπορείς όμως να διερευνήσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιων γνωστών ή συγγενών σου, που είτε εκούσια, είτε ακούσια προσπαθούν να σε παρασύρουν σε μια επιλογή που τελικά δεν συμφέρει κανέναν.

Ερωτικά
Αν κάτι σε εμπόδιζε μέχρι τώρα να «δεις» το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και ποιά είναι τα όριά σου, η έκλειψη θα σε βοηθήσει να «ξεστραβωθείς»! Έστω κι αν αυτό σου προκαλέσει αρχικά ένα μικρό σοκ, θα μπορέσεις τελικά να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και έκτακτες ευθύνες ή υποχρεώσεις, διαμορφώνουν ένα μάλλον ασταθές «τοπίο» στα εργασιακά σου, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα είναι σκόπιμο να κινηθείς στην κατεύθυνση της σύνθεσης των απόψεων και όχι μιας «τυφλής» αντιπαράθεσης. Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, πριν βρεθείς προ τετελεσμένων.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν μπορεί να σου στείλει ένα πρόσωπο που σε εμπνέει τόσο, ώστε να ξεπεράσεις κάθε φόβο και δισταγμό για το «αύριο». Επιπλέον η έκλειψη μπορεί να σου προσφέρει μια «σούπερ» σεξουαλική εμπειρία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη δείχνει ικανή να επηρεάσει την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ώστε να προλάβεις κάποιες εξελίξεις ή συμπεριφορές που δεν θα σου αρέσουν. Ανάλογες «εμπλοκές» είναι πιθανό να προκύψουν και στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως το μόνο που μπορεί να σε προστατέψει αποτελεσματικά είναι η τήρηση των.. σωστών αποστάσεων!

Ερωτικά
Η έκλειψη μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, είτε «τελειώνοντας» μια μάλλον αδιέξοδη κατάσταση, είτε ξεκινώντας μια άλλη που δεν θα έχει μεν διάρκεια, αλλά θα αποδειχθεί «κομβικής» σημασίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί έκτακτες εξελίξεις σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Παράλληλα, καλό είναι να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αφού θα τις βρεις μπροστά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σου σχέσεις, αφού πολλά γίνονται εν αγνοία σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «σοκαριστείς» από μια υπερβολική αντίδραση του/της συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς μια «αναμπουμπούλα» σε άλλη σχέση και να καρπωθείς ένα όμορφο «έπαθλο»!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές, μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην «χαθείς» σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων, χωρίς μάλιστα τελικά να τις καλύψεις! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις σε ένα πρόσωπο που έχει την ανάγκη σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Άρης αναμένεται να δημιουργήσει εντάσεις με την εμπλοκή φίλων και γνωστών, το πιθανότερο όμως είναι να μην πρόκειται για κάτι που να αξίζει την προσοχή σου. Πρόσεξε λοιπόν μήπως παρασυρθείς σε παρεμβάσεις που θα σε εκθέσουν.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες, υποχρεώσεις αλλά και νέες προοπτικές. Σε κάθε δύσκολη περίπτωση πάντως μπορείς να αντεπεξέλθεις προσπερνώντας όλα αυτά που τελικά δεν έχουν και τόση σημασία για τη ζωή σου. Επιπλέον, η «υπέρβασή» σου θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις ψυχολογικά, αρκεί βέβαια να μην πρόκειται για μια διαδικασία άτακτης φυγής!

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε πείθει ότι η αγάπη αξίζει ακόμη κι αν δείχνει «μάταιη» ή είναι «παράνομη»! Δεν αποκλείεται λοιπόν να «μπλεχτείς» σε μια σχέση που αφήνει και πολλές ελπίδες για την συνέχειά της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσεις καλά!

Πηγή: astrology.gr

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!