Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες ίσως σε φέρει σε μια ιδιαίτερη κατάσταση μοναχικότητας, μέσα στην οποία όμως θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δημιουργικές δυνατότητές σου. Μπορεί πάλι να λάβεις γνώση κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων ή να σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό μυστικό. Αντίθετα, όσον αφορά στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια και καθυστερήσεις.
Ερωτικά
Σε μια φάση όπου κάθε τι κρυμμένο ή μυστικό βγαίνει στο φως, ένας φίλος ή μια φίλη έρχεται είτε για να σε προστατέψει από ένα λάθος που πας να κάνεις, είτε για να μεσολαβήσει, ώστε να ευοδωθεί η σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα αλλά και η γνωριμία σου με διακεκριμένα άτομα, μπορούν να συμβάλλουν στην διεκπεραίωση μιας υπόθεσης σου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αργούσε πολύ να υλοποιηθεί. Γενικότερα, η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες επιδρά θετικά στις φιλίες σου κι αν πρέπει να ανησυχείς για κάτι, αυτό είναι τα οικονομικά σου, που φαίνεται να διέρχονται από μια «στενωπό».
Ερωτικά
Όταν ένα πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για σένα, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι! Επιπλέον, αν είσαι μόνος/η, μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, σε μια παρέα ή κοινωνική εκδήλωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η ευκαιρία που σου δίνεται για να πετύχεις κάτι «μεγάλο» είναι σίγουρα μοναδική και θα πρέπει να την αξιολογήσεις ανάλογα. Συνήθως μια Ηλιακή έκλειψη δίνει σε υπερβολικό βαθμό ό,τι θα συνέβαινε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, με την μόνη «ένσταση» ότι δεν πρόκειται για κάτι διαρκές αλλά για μια ευκαιρία που είτε την αρπάζεις, είτε την αφήνεις να χαθεί. Καλό είναι όμως να αποφύγεις κάθε είδους συνεργασία.
Ερωτικά
Με τον Κρόνο να σε «χαιρετά» από τον Τοξότη, θα ήταν λάθος να αφήσεις τις δουλειές σου και να επικεντρωθείς σε μια προσωπική σου υπόθεση, που δεν έχει ευοίωνη προοπτική και στην καλύτερη περίπτωση θα χάσεις τον χρόνο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε ένα έκτακτο όσο και σημαντικό ταξίδι αλλά ίσως κάνει πολύ πιο καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωσή σου και την φιλοσοφία ζωής που σε διέπει. Κι εδώ συμπεριλαμβάνονται τόσο η επαφή σου με ένα «φωτισμένο» άτομο όσο και η ένταξη σου σε έναν κύκλο πνευματικής αναζήτησης. Παράλληλα όμως μπορεί να προκύψουν επιπλέον δυσκολίες ή υποχρεώσεις στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Τα αυξημένα καθήκοντά σου, δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια για να χαρείς τον έρωτά σου όπως θα ήθελες. Μπορείς όμως να ζητήσεις βοήθεια από τον άνθρωπό σου, ώστε να τελειώσεις τις δουλειές σου και να… αγκαλιαστείτε μια ώρα αρχύτερα!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αν επιζητάς μια «συνταρακτική» βελτίωση των οικονομικών σου αξίζει να προσπαθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση με κάθε εφικτό τρόπο. Φυσικά προηγούνται τα «τυχερά» και μην απορήσεις αν σου έρθουν χρήματα από κάπου που δεν το περιμένεις. Παράλληλα όμως ενδέχεται να προκύψουν δυσκολίες στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου και καλό είναι να του σταθείς, αποφεύγοντας για την ώρα αυστηρές κριτικές και «διδαχές».
Ερωτικά
Καλό είναι να περιορίσεις τις προσδοκίες σου, αφού αν επιχειρήσεις να «μπεις» σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να βρεθείς μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, αναζήτησε τις σταθερές που θα «δέσουν» την σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως συνάψεις μια συμφωνία κάτω από ειδικές συνθήκες, με τα αποτελέσματα να σε δικαιώνουν απόλυτα. Ακόμη, λοιπόν, κι αν αρχικά ανησυχήσεις από την διατάραξη των μέχρι τώρα ισορροπιών στην ζωή σου, έχε… πίστη! Αντίθετα όμως, στον οικογενειακό τομέα φαίνεται να χρειάζονται περισσότερο οι αποφάσεις παρά οι ευχές.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να αλλάξει ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα για τις σχέσεις! Ωστόσο ο ρόλος της είναι κυρίως καταλυτικός και δεν θα πρέπει να την εκλάβεις ως κάτι μόνιμο αλλά σαν ένα «όχημα» που θα σε περάσει από το παρελθόν στο μέλλον.
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Όλα συνηγορούν στην αναζήτηση τρόπων με τους οποίους θα βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να βρεις μια ουσιαστική λύση σε ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα αν διαπιστώσεις ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείς είναι σχετικά ανεπαρκής ή προβληματικός, δεν έχεις παρά να τον αναβαθμίσεις.
Ερωτικά
Κάτι δυνατό «παίζει» στο… ορίζοντα, ίσως όμως να μην συμβεί τελικά αυτό που θα ήθελες εξ αιτίας μιας επικοινωνιακής «δυστοκίας» ή κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεών σου. Φαίνεται πάντως ότι αξίζει να ελπίζεις και να περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο ευχάριστα. Παράλληλα, αν είσαι γονιός μπορεί να χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή του παιδιού σου αλλά ίσως χρειαστεί και να «σκύψεις» πάνω σε ένα οικονομικό πρόβλημά του.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες και καταλυτικές αλλά να θυμάσαι ότι παρά τις όποιες υποσχέσεις ή τις προσδοκίες που τρέφεις, ό,τι κι αν ξεκινήσει σε αυτήν την περίοδο έχει μια όχι και τόσο μακρινή ημερομηνία λήξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην οικογενειακή σου ζωή σε αναγκάζουν να δεις την ζωή σου μέσα από ένα νέο πρίσμα. Μάλιστα, η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε μια συνολική διερεύνηση του παρελθόντος σου, από την οποία θα «βγουν» πολλά. Ίσως πάλι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις προσωρινά τόπο διαμονής, ενώ «παίζει» δυνατά και μια περιουσιακή ρύθμιση.
Ερωτικά
Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου, ίσως να μην σου επιτρέψουν να αφιερώσεις τον χρόνο που θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, αν είσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορείς να δρομολογήσεις λύσεις, αναφορικά με την συγκατοίκησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες μπορεί να διευρύνει την αντίληψή σου βοηθώντας σε να καταλάβεις πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν ακατάληπτα. Ίσως ακόμη συμβάλλει στο άνοιγμα ενός σημαντικού κύκλου σπουδών ή σε ένα καταλυτικό ταξίδι. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να προκύψουν κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες στην δουλειά σου ή να χρειαστεί να αλλάξεις δραστικά την διατροφή σου.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου, φαίνεται να εμπλέκεται περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε στα προσωπικά σου. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο -υποτίθεται για το καλό σου- μόνον που δεν σε ρώτησε κανείς γι’ αυτό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στα οικονομικά σου κι ίσως έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις θεαματικά το εισόδημα σου, έστω κι αν πρόκειται για κάτι έκτακτο και όχι μόνιμο. Παράλληλα όμως η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποια δύσκολα θέματα που αφορούν τις φιλικές σου σχέσεις. Ακόμη, «ζύγισε» προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να ελέγξεις τα πράγματα με το μυαλό σου, αν μπεις σε μια διαδικασία αναζήτησης συντρόφου, το πιθανότερο είναι τελικά να υποκύψεις σε ένα πάθος, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις τις υπόλοιπες ασχολίες σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, σε βοηθά να πετύχεις πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες θεωρούσες πως δεν γίνονται. Για να συμβεί αυτό βέβαια ίσως χρειαστεί πρώτα να περάσεις από μια δύσκολη δοκιμασία και να βρεθείς «στριμωγμένος/η» από τις εξελίξεις αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να κρατήσεις είναι το ότι μπορείς να κάνεις και θαύματα! Φαίνεται μάλιστα ότι θα έχεις και την απαιτούμενη συμπαράσταση.
Ερωτικά
Είναι πιθανό να βρεθείς «εκτός ελέγχου», ωστόσο το «ρίσκο» που παίρνεις μπορεί τελικά να αξίζει τον κόπο, όχι τόσο γιατί θα ζήσεις «τον έρωτα της ζωής σου» αλλά επειδή θα μάθεις πολλά περισσότερα για τις πραγματικές ανάγκες και τα όριά σου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!