Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δημοσιογράφος έφαγε το πόδι του (VIDEO)

Το ρεπορτάζ είχε θέμα τη γεύση της ανθρώπινης σάρκας και ο δημοσιογράφος του BBC ανήγαγε την έννοια σε άλλο επίπεδο. Γράφοντας λοιπόν επιστημονική και δημοσιογραφική ιστορία, ο Greg Foot δεν δίστασε να δοκιμάσει το ίδιο του το πόδι!

Ο Foot ή «πόδι» στα ελληνικά (ναι, αυτό είναι το πραγματικό του όνομα και όχι το παρατσούκλι του για το ρεπορτάζ!) περιέγραψε μάλιστα τη γεύση του παρόμοια με εκείνη του βόειου κρέατος στο στιφάδο!

dimosiografos-podi2

 

Γιατροί σε εργαστήριο του Νότινχαμ, πραγματοποίησαν βιοψία στο δεξί πόδι του Βρετανού, αφαιρώντας κομμάτι από το δεξί μηρό του, το οποίο κατέληξε πρώτα μέσα σε ένα μπέργκερ και έπειτα στο στομάχι του!

«Είναι παράνομο να τρώτε ανθρώπινο κρέας, ακόμα και αν είναι το δικό σας, ωστόσο υπάρχει τρόπος να το γευτείτε», προειδοποιεί ο Foot, ο οποίος έγινε το «πειραματόζωο» μιας πρωτοφανούς έρευνας σχετικά με τη γεύση και τα αρώματα της μαγειρεμένης ανθρώπινης σάρκας.

dimosiografos-podi4

«Μυρίζει πολύ ωραία και έχει τη γεύση κρέατος. Μοιάζει με μοσχάρι στιφάδο. Στην πραγματικότητα είναι πολύ καλό και δεν το περίμενα», εκμυστηρεύτηκε αργότερα ο δημοσιογράφος.

dimosiografos-podi5

Οι χρήστες του διαδικτύου πάντως δεν είδαν με τόσο καλό μάτι το παράτολμο εγχείρημά του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ένοιωσα αναγούλα και ναυτία», αλλά και πως «Είναι τουλάχιστον περίεργο και σίγουρα παράνομο αυτό που έκανε»…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!