Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διαχειριστείς με σύνεση ένα οικονομικό ζήτημα, ώστε να έχεις κέρδος και όχι ζημιά. Ανάλογα προσεκτικός/η οφείλεις να είσαι όμως και σε σχέση με κάποιες ενέργειές σου, που υπαγορεύονται από την «σκοτεινή πλευρά» σου ή από «χαμηλά» ένστικτα και μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση που γνωρίζεις πολύ κόσμο και θεωρητικά θα μπορούσες να καταλήξεις σε «κάτι» καλό αλλά για την ώρα σχέση χωρίς πρόβλημα… δεν γίνεται!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι σαν να βρίσκεσαι «έξω από τα νερά σου» κι αυτό μπορεί να προκύψει είτε από μια απότομη αλλαγή περιβάλλοντος, είτε εξ αιτίας μιας συμπεριφοράς ενός «δικού σου» ανθρώπου, που θα σε ξενίσει. Σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να κρίνεις ή να πάρεις αποφάσεις

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και είσαι ικανός/η για το καλύτερο ή το χειρότερο, φρόντισε λοιπόν να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε αγαπά πραγματικά!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ολοκληρώσεις μια σειρά από εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν είτε με αμιγώς επαγγελματικά θέματα, είτε με την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα σου δώσει μια καλή αφορμή για να επικεντρωθείς στην βελτίωση της διατροφής σου ή να κόψεις μια κακή συνήθεια που επιβαρύνει είτε το σώμα, είτε την ψυχή σου.

Ερωτικά
Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις «κινήσεις απελπισίας» ή υποχωρήσεις για να «διασφαλίσεις» κάποιον/α που τελικά δεν σου αξίζει. Σε όποιον/α… αρέσεις, τελεία και παύλα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στο Σκορπιό, το ένστικτο και η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια σημαντική επιτυχία ή στην αφετηρία μιας δραστηριότητας από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα ή με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν πραγματικά!

Ερωτικά
Οι πραγματικά καλές ευκαιρίες δίνονται σπάνια κι όταν η ζωή σε φέρνει μπροστά στον «κατάλληλο άνθρωπο», δεν έχει νόημα να τον περνάς από «ιερά εξέταση»!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη σον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως έχεις μια καλή ευκαιρία να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε αναμορφώνοντας τον χώρο σου, είτε διευκρινίζοντας κάποια «λεπτά σημεία» στις σχέσεις με τους οικείους σου. Επιπλέον, μπορεί να «ξεθάψεις» κάτι πολύτιμο.

Ερωτικά
Όσο κι αν πιστεύεις ότι δρας «αυτόβουλα», στην ουσία κουβαλάς νοοτροπίες με τις οποίες έχεις γαλουχηθεί και σε καθορίζουν. Δες λοιπόν το παρελθόν για να… προβλέψεις και το μέλλον σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε νέες γνωριμίες-επαφές και γενικότερα στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να μάθεις πολλά που δεν ήξερες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες σου θα είναι όλες «to the point», αντίθετα θα υπάρξουν και πολλές… άχρηστες!

Ερωτικά
Φαίνεται πως η ημέρα ευνοεί περισσότερο την διερεύνηση προθέσεων, γι’ αυτό καλό είναι να κάνεις την όποια κίνησή σου, αφού πρώτα εξετάσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ποιες από τις ανάγκες σου είναι πραγματικές και ποιες «πλαστές»; Να ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσεις, πριν μπεις στην διαδικασία να διεκδικήσεις κάτι, όχι επειδή το θέλεις πραγματικά αλλά γιατί το θέλει κάποιος/α άλλος/η! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αναζητήσεις μια νέα πηγή χρηματοδότησης.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι να βρεις μια καλή παρέα, η επιθυμία σου θα εισακουστεί άμεσα, είτε μετά την «μεσολάβηση» κάποιου/ας, είτε λόγω της παρουσίας σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί για μια ακόμη φορά να επιβάλλεις όρους και κανόνες σε όσους/ες νομίζουν ότι μπορούν «να κάνουν του κεφαλιού τους» χωρίς καμιά συνέπεια, το έργο σου όμως φαίνεται να δυσκολεύει αρκετά εξ αιτίας κάποιων δικών σου αντιφάσεων που εμπίπτουν στο «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»!

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται πως θα σου είναι πολύ πιο δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα ή τις ορμές σου κι ίσως τελικά «υποκύψεις» είτε στις επιθυμίες σου, είτε σε έναν θελκτικό «πειρασμό».

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι πιο συνετός/η και προσεκτικός/η σε θέματα υγείας, ώστε να αποφύγεις τυχόν «παρατράγουδα» που θα μπορούσαν να σε ταλαιπωρήσουν. Επιπλέον, επιβάλλεται να ξεκουραστείς και να «φορτίσεις τις μπαταρίες σου» μένοντας για λίγες ώρες μόνος/η ή κάπου κοντά στην φύση.

Ερωτικά
Για την ώρα τόσο η διάθεση σου όσο και η φυσική σου κατάσταση φαίνεται να μην επιτρέπουν και πολλά-πολλά, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ηρεμήσεις χωρίς περαιτέρω «αναζητήσεις».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό «ανακατεύει» τις φιλικές σου επαφές και τα καλά νέα είναι ότι ίσως σου δοθεί η αφορμή για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με ένα πρόσωπο που εκτιμάς αλλά οι συνθήκες το έφεραν έτσι ώστε να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Παράλληλα, μπορεί να σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει κάτι τέτοιο είναι κάποια δικά σου «κολλήματα» ή μια «εκκρεμότητα», που παραμένει ακόμη ανοικτή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε μια σειρά έκτακτων περιστατικών που απαιτούν την άμεση παρέμβασή σου, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, λόγω της έλλειψης συνεννόησης με κάποια από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ωστόσο, αν ιεραρχήσεις τους στόχους σου, θα κερδίσεις πολύτιμο χρόνο και την ικανοποίηση μιας ακόμη νίκης.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που απλά σου αρέσει και σε άλλο που μαζί με τα αναμφισβήτητα προσόντα του «κουβαλά» και μπόλικες ιδιοτροπίες!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Σήμερα ίσως χρειαστεί να ταξιδέψεις, είτε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, είτε για να ψυχαγωγηθείς. Επιπλέον όμως δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη και μια ευκαιρία για να βελτιώσεις το επίπεδο των γνώσεών σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σημάνει την αναθέρμανση των σχέσεών σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου, αρκεί να κινηθείς άμεσα. Άσε λοιπόν τα «μαγειρέματα» και μπες κατευθείαν στο «ψητό»!

Πηγή: astrology.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!