Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παντελής Παντελίδης: Τα νέα ερωτηματικά και η απάντηση που αργεί

PANTELIDIS

Ένας περίπου μήνας έχει περάσει από το μοιραίο πρωινό, που έγινε γνωστή η είδηση, του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη. Από την πρώτη ημέρα έχουν ακουστεί πολλά  για τα αίτια της τρελής πορείας του αυτοκινήτου.

Φυσικά αρκετά είναι και τα ερωτήματα, καθώς  οι πληροφορίες από όλες τις πλευρές συγκρούονται μεταξύ τους και ένα τεράστιο μυστήριο πλανάται πάνω από τον αδικοχαμένο 32χρονο τραγουδιστή. Οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο ή κάποιος άλλος από τους επιβαίνοντες, πέρα από την οικογένεια που θέλει να μάθει τα ακριβή αίτια γιατί όλοι κοιτούν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες;

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Πέτρος Καϊμακάμης, από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι θα πληρώσουν όσοι ευθύνονται, φωτογραφίζοντας το ελληνικό δημόσιο. Έπειτα δειλά δειλά ξεκίνησε να υποστηρίζει ότι δεν ήταν ο τραγουδιστής, ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, ώσπου στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό αλλά είπε: «Δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις αλλά ισχυρές αποδείξεις, βάσει των οποίων ίσως τις επόμενες μέρες να έχουμε διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα».

Η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, έχει προσλάβει και εκείνη από την πλευρά της ιδιωτικούς τεχνικούς συμβούλους για να έχουν και εκείνοι πλήρη εικόνα των όσων έγιναν, καθώς οι απόψεις διίστανται, με τις πληροφορίες να λένε πως τα δικά τους συμπεράσματα είναι ακριβώς αντίθετα με εκείνα των συμβούλων της οικογένειας Παντελίδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές λεπτομέρειες του Freddonews.gr πίσω από το πινγκ πονγκ δηλώσεων και πορισμάτων είναι και ασφαλιστικές εταιρίες, αφού όποιο κι αν είναι το τελεσίδικο πόρισμα κάποιος θα πληρώσει και μάλιστα ακριβά. Όλα αυτά θα αποδειχτούν όταν βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη και τα αποτελέσματα του DNA, όπου θα δώσουν ακόμα ένα «όπλο» σε κάποια από τις δύο πλευρές. Όπως και να έχει αναμένεται να υπάρξει δικαστικός πόλεμος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, αν συνεχίσουν να μην συμπίπτουν πουθενά με φόντο τις αποζημιώσεις…

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!