Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αρναούτογλου-Σεφερλής ξέσπασαν για τα ψεύτικα δημοσιεύματα!

 

seferlis-i-arnaoutoglou-kanenas-apo-tous-duo.w_hr

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε εχθές καλεσμένος στο «The 2night show», με την κουβέντα να πηγαίνει στα δημοσιεύματα που γράφονται για εκείνους χωρίς να έχουν καμία βάση.

«Εμένα λέγαν το καλοκαίρι ότι έπαθα εγκεφαλικό στο Δελφινάριο επειδή έβλεπα τα άδεια καθίσματα. Και ήταν το πρώτο θέατρο το Δελφινάριο το καλοκαίρι που ήταν γεμάτο με capital control» είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παίρνει την πάσα και να δίνει το αντίστοιχο δικό του παράδειγμα: «Πρόσφατα άκουσα σε εκπομπή να λένε ότι είναι απελπισμένος ο Γρηγόρης από την εκπομπή, που η εκπομπή αυτή η βραδινή είναι πρώτη στα νούμερα και λέω πως γίνεται. Τα νούμερα είναι κοινά για όλους, πως μπορεί να έχει κάποιος το θράσος να λέει ότι είναι απελπισμένος ο Γρηγόρης για μια εκπομπή που είναι πρώτη σε τηλεθέαση;».

Ενώ και οι δύο συμφώνησαν με μια φωνή πως όταν υπάρχει ένα παιδί τα πράγματα είναι διαφορετικά και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όσοι γράφουν για την προσωπική ζωή των άλλων. Ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Το τραγικό είναι πως δεν σέβονται ότι πέρα από ένα παιδί, υπάρχουν γονείς που στο άκουσμα της είδησης ταράζονται και παίζουν με τα συναισθήματα των ανθρώπων αυτών».

Από την μεριά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδειξε ότι είναι λίγο πιο σκληρός απέναντι σε αυτά τα δημοσιεύματα από την στιγμή που έγινε πατέρας: «Στα προσωπικά έχω γίνει πολύ αυστηρός πλέον από τότε που έχω κάνει παιδί. Δεν μπορεί το παιδί να μπαίνει μετά από χρόνια στο διαδίκτυο και να διαβάζει την μπούρδα του καθενός που το έκανε για να γράψει νούμερα. Ότι ο Μάρκος χώρισε ή ότι ο Μάρκος δεν είναι καλά, ή ότι ο Μάρκος βρήκε γκόμενα. Αυτό άσε να το πεις εσύ αν συμβεί. Αν δεν συμβεί; Πρέπει και η δικαιοσύνη πια στο θέμα της οικογένειας και του παιδιού, είμαι αμείλικτος σε αυτό. Ειδικά την περίοδο που ήμουν εργένης γράψε ό,τι θέλεις, κάντε κι εσείς το κέφι σας. Όταν υπάρχει όμως ένα παιδί, πρέπει και η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη σε αυτούς που γράφουν κάτι για την οικογένεια».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!