Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της Μίνας Αρναούτη

«Σταθερή αλλά κρίσιμη» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 30χρονης Μυρσίνης Αρναούτη από τον δικηγόρο της οικογένειας, Ιωάννη Κωλέττη.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κοπέλα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του μαύρου τζιπ και τραυματίστηκε σοβαρά, βρίσκεται σε καταστολή. Εδώ και λίγες ημέρες οι θεράποντες ιατροί την ξυπνούν κάποιες φορές μέσα στη μέρα, για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της υγείας της.

Μία εβδομάδα πριν τα νέα για την κατάσταση της ήταν ενθαρρυντικά καθώς η  30χρονη Μίνα ξύπνησε από το τεχνητό κώμα ύστερα από πολλές ημέρες νοσηλείας στην Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός έπειτα από μεγάλες προσπάθειες των γιατρών.

Όμως λίγα 24ωρα αργότερα κρίθηκε απαραίτητο να ξαναμπεί σε καταστολή καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ήταν διεγερτική και δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, προκαλώντας ανησυχίες ότι θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της. Η διεγερτική συμπεριφορά της αναφέρεται ως αναμενόμενη και είναι συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά και σε ασθενείς που παρέμειναν επί μακράν σε καταστολή στη ΜΕΘ.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι επιστήμονες που παρακολουθούν την 30χρονη προχώρησαν σε τραχειοστομία προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της και να μπορέσουν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα επόμενα βήματα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!