Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η οικογένειά του Παντελίδη κατέθεσε μήνυση -Όλα όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος (VIDEO)

 

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης και η κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, «Με το καλημέρα» συνάντησε στα δικαστήρια Ευελπίδων τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη, Πέτρο Καϊμακάμη.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του τραγουδιστή: «Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων επικινδύνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ. Πιστεύουμε ότι ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος… Δεν ισχύει ότι κλάπηκε το κινητό. Το κινητό παρεδόθη την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν με πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής  στον αδερφό του Παντελή. Κάποιοι χάκαραν τα social media του τραγουδιστή».

Όσο για τα αίτια θανάτου του ταλαντούχου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε: «Όσα διέρρευσαν είναι φήμες και δεν βασίζονται σε στοιχεία. Αυτό που προέχει πρώτα είναι να μάθουμε τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.  Θα απαιτηθεί πάρα πολύ χρόνος για να καταλήξουν σε συμπεράσματα οι πραγματογνώμονες. Καταθέσαμε αίτηση στην Τροχαία Ελληνικού, με την οποία ζητάμε να τεθούν κάποια ερωτήματα, που έχουν σχέση με τα τεχνικά αίτια του ατυχήματος αφενός και αφετέρου να ανακληθούν τα δεδομένα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου…».

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!