Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δεν πρόλαβε να φρενάρει ο Παντελίδης -Τα πρώτα στοιχεία από την πραγματογνωμοσύνη

Δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να πατήσει φρένο ο Παντελίδης Παντελίδης, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας για το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής.

Το σενάριο ότι δεν φρέναρε- που εξεταζόταν από την αρχή καθώς δεν υπήρχαν σχετικά ίχνη στο οδόστρωμα- φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από τα πρώτα στοιχεία, από τον «εγκέφαλο» του τζιπ το οποίο οδηγούσε ο Παντελίδης. Αυτό δεν είχε κανένα πρόβλημα στα φρένα και τα ηλεκτρονικά του συστήματα, ενώ σε καλή κατάσταση ήταν και τα λάστιχα. Οπως αποτυπώνεται στον «εγκέφαλο» του οχήματος, ο Παντελίδης δεν πάτησε καθόλου φρένο.

Η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει το όχημα δεν προσδιορίζεται, ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμησή της, ενώ αναμένονται και αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση των δύο γυναικών που βρίσκονταν μαζί του τη μοιραία βραδιά, η 21χρονη Φρόσω Κυριακού πήρε εξιτήριο πριν από μερικές ημέρες, αλλά η Μίνα Αρναούτη νοσηλεύεται ακόμη στην Εντατική, ανέκτησε τις αισθήσεις της αλλά η κατάσταση της υγείας της παραμένει σοβαρή.

iefimerida.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!