Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η συγκινητική αφιέρωση του Σάκη Ρουβά για τον Παντελή Παντελίδη (VIDEO)

 

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να μην γνώριζε τον Παντελή Παντελίδη αλλά μέσα από τα social mediaεξέφρασε και εκείνος τη θλίψη του, όπως πολλοί καλλιτέχνες για τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού τραγουδιστή.

«Μεγάλη θλίψη είναι όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος και τόσο ταλαντούχος και τόσο πρόωρα και αφήνει πίσω του τόσους ανθρώπους που τον λατρεύουν, τους γονείς του, την οικογένεια του, τους φίλου του, τους θαυμαστές του, είναι μια απώλεια που μας κάνει να αναλογιζόμαστε πόσο σπουδαία είναι η ζωή και πόσο σπουδαίο είναι το δώρο της ζωής. Πολλές φορές οι άνθρωποι το θεωρούμε δεδομένο, αλλά ότι δεν είναι δεδομένο το δώρο της ζωής. Πρέπει να το αγαπούμε, να το εκτιμούμε και να το προστατεύουμε καθημερινά. Προσωπικά δεν τον γνώριζα γιατί δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε, ούτε να κάνουμε παρέα. Τον είχα δει μια δυο φορές από κοντά, πολύ ευγενικό παιδί και μην ξεχνάτε ότι ήταν ένα παιδί αυτοδίδακτο που αγαπούσε τη μουσική, και ξεκίνησε μόνος του και με την παρότρυνση των φίλων του μέσα από το ίντερνετ, αυτό έδειχνε πόσο πολύ λάτρευε αυτό που έκανε» είχε πει ο Σάκης φανερά συγκινημένος.

Ενώ την Παρασκευή, μία μέρα μετά το θάνατό του αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε στο Estate. Δείτε τη συγκινητική αφιέρωση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!