Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παντελής Παντελίδης: Το μοιραίο χτύπημα – Μια λαμαρίνα σκότωσε τον τραγουδιστή

Από την πρώτη στιγμή οι ειδικοί επεσήμαναν ότι μια σειρά από γεγονότα οδήγησαν στο θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Τώρα αποδεικνύεται ότι ήταν ένα και μόνο το μοιραίο χτύπημα.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η μεγάλη ταχύτητα σε συνδυασμό με την κακή συντήρηση των κιγκλιδωμάτων του δρόμου έφεραν το μοιραίο για τον Παντελή Παντελίδη και οδήγησαν στον τραυματισμό των δύο γυναικών που βρίσκονταν μαζί του.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι το μοιραίο τραύμα ήταν ένα. Το προκάλεσε μια λυγισμένη λαμαρίνα από τα κιγκλιδώματα η οποία διαπέρασε την οροφή του αυτοκινήτου και χτύπησε τον άτυχο τραγουδιστή στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια της πορείας του αυτοκινήτου η ίδια λαμαρίνα τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη γυναίκα που καθόταν πίσω του.

pantelidis-car7

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι τα κιγκλιδώματα δεν άντεξαν την ταχύτητα και το βάρος του αυτοκινήτου. Έπρεπε να έχουν αλλαχθεί χρόνια πριν, αλλά αυτό δεν είχε συμβεί. Όταν η Μερσεντές με οδηγό τον Παντελή Παντελίδη χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις μπάρες τα σίδερα υποχώρησαν, το αυτοκίνητο άρχισε να σέρνεται με το πλάι μέχρι που ανατράπηκε και μια από τις λαμαρίνες χτύπησε στο κεφάλι τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος η λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη.

Newsit.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!