Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ώρες αγωνίας για τις δύο κοπέλες που ήταν στο αυτοκίνητο με τον Παντελίδη

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μία από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του νεαρού τραγουδιστή.

Οι δύο κοπέλες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό, όπου μεταφέρθηκαν χθες μετά το τροχαίο, και φαίνεται πως έχουν διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή τους αν και οι γιατροί κρίνουν κρίσιμη την κατάσταση της 30χρονης Μυρσίνης Αρναούτη.

Η νεαρή κοπέλα είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε την Πέμπτη το πρωί στην Βουλιαγμένης, καθώς έφερε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα με κατάγματα πλευρών και στον πνευμοθώρακα. Επίσης έφερε κατάγματα σε όλη την δεξιά πλευρά του σώματος της και κατάγματα δεξιού βραχιονίου.

Αφού έγινε η σταθεροποίησή της στα επείγοντα του νοσοκομείου, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία δεν είχε ευρήματα στο κεφάλι και την κοιλιά και στη συνέχεια η 30χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία έγινε αποκατάσταση του θώρακα.

Λιγότερο τραυματισμένη ήταν η δεύτερη κοπέλα, η 21χρονη Φρόσω Κυριακού η οποία νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση χωρίς αιμάτωμα, ενώ έχει υποστεί ακόμα θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του βραχίονα.

Τα προφίλ των δύο κοριτσιών στα social media έχουν «πλημμυρίσει» με ευχές για περαστικά αλλά και μηνύματα συμπαράστασης για τις δύσκολες ώρες που περνούν, με την απώλεια του Παντελή Παντελίδη, η κηδεία του οποίου θα γίνει το Σάββατο στη Νέα Ιωνία, όπου θα εκτεθεί και σε λαϊκό προσκήνυμα η σορός του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!