Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κάτια Ταραμπάνκο: Με ποιους επώνυμους δεν θα έβγαινε ποτέ για ραντεβού

«Ούτε με τον Αργυρό, ούτε με τον Λιάγκα, ο Γιώργος είναι πολύ έξυπνος»

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία, την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Μου είχαν κάνει πρόταση για το “I’m Celebrity”, για το “Survivor all star” αλλά είπα ότι τώρα πάμε για ηθοποιία που και αυτό δηλώνω, ηθοποιός. Έχω βγάλει λεφτά από τα ριάλιτι», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για την ψυχοθεραπεία, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε… «Ένιωθα ότι χάνω λίγο τα πατήματά μου, τον εαυτό μου, ειδικά μετά την απότομη διασημότητα του GNTM. Στην αρχή νόμιζα ότι είμαι μια χαρά. Στα social, στα μηνύματα ήταν περισσότερα τα hate και ακραία».

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε στη συνέχεια… «Στο GNTM θα γινόμουν coach. Όπου και να με ρίξεις θα “κολυμπήσω”, επιβιώνω και το κάνω και πάρα πολύ καλά. Κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε περισσότερο είναι να καθοδηγώ, coaching, σαν την Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, εντυπωσιακή γυναίκα αλλά θέλει λίγο παραπάνω μπρίο, ένταση. Η Καγιά έχει πολύ έντονο χαρακτήρα».

Κάτια Ταραμπάνκο: Με ποιους επώνυμους δεν θα έβγαινε ποτέ για ραντεβού

Για την προσωπική της ζωή, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε… «Θα γίνω 28 σε έναν μήνα. Είμαι ελεύθερη, η τελευταία μου σχέση ήταν πέρυσι αλλά δεν βγήκε παραέξω, δεν ήταν διάσημος, έγινε στην πορεία, στον μουσικό χώρο. Είμαι ελεύθερη, περνάω καταπληκτικά. Δεν θα έβγαινα ραντεβού ούτε τον Αργυρό, ούτε με τον Λιάγκα. Ο Γιώργος είναι πολύ έξυπνος και με προσελκύουν τέτοιοι άντρες. Δεν είναι κριτήριό μου η εμφάνιση στους άντρες, το έχει αποδείξει και η πορεία μου. Άμα έχει μυαλό ο άλλος, τύφλα να έχει η εμφάνιση».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!