Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νεκρός την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο ποδοσφαιριστής Μπάλντοκ του ΠΑΟ-Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Τον βρήκε με ένα μπουκάλι βότκα δίπλα του φιλικό του πρόσωπο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Τον αναζητούσε η γυναίκα του, δεν τον έβρισκε και κάλεσε ένα φίλο του, ο οποίος πήγε στο σπίτι και τον εντόπισε αναίσθητο στην πισίνα.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και η Ασφάλεια, ενώ οι άνδρες της ΕΛΑΣ εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες της οικίας και παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, που μένει  στην Αγγλία τον αναζητούσε πολλές ώρες για να του ευχηθεί για τα γενέθλια του παιδιού τους, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει.

Έτσι και έγινε, με τον άνδρα να εντοπίζει τον 31χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και να ειδοποιεί αμέσως το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο της πισίνας βρέθηκε κι  ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα .

Πένθος στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος

Γεννημένος στην Αγγλία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε και στην Premier League, πριν πάρει μετεγγραφή φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία έγινε και διεθνής στην Εθνική, εξαιτίας της Ελληνίδας γιαγιάς του.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ενεργό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας, αλλά δεν κλήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με την Αγγλία στο Nations League και ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα ΜΜΕ στους ανθρώπους της ομάδας.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η θλιβερή τα social media της Εθνικής Ελλάδας έχουν πλέον μία μαύρη φωτογραφία. Ο διεθνής μπακ έφυγε λίγες μόνο ώρες πριν την αναμέτρηση της “γαλανόλευκης” στο Γουέμπλεϊ .

Πένθος και στον Παναθηναϊκό . Οι πράσινοι “μαύρισαν” τα social τους εις ένδειξη πένθους για τον θάνατο του 31χρονου αμυντικού.

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο 31χρονος Τζορτζ Μπάλντοκ, διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993. Είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε πει: “Η γιαγιά μου, η οποία έχει πεθάνει, ήταν 100% Ελληνίδα. Έτσι είμαι κι εγώ, έστω και κατά 1/4 Έλληνας. Νομίζω πως έχω δικαίωμα να παίξω γι’ αυτή την ομάδα (σ.σ. Ελλάδα). θα είναι σπουδαίο, θα είναι σίγουρα μια στιγμή περηφάνιας για την οικογένειά μου και για εμένα να εκπροσωπήσω τη χώρα. Μακάρι να συμβεί. Περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν θα απέρριπτα ποτέ αυτό το ενδεχόμενο”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!