Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτοί είναι οι πιο top προορισμοί των Ελλήνων για το φετινό Πάσχα (ΦΩΤΟ)

Σε ποια μέρη θα περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους οι Έλληνες; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε τη σχετική έρευνα και παρουσίασε τους εθνικούς αλλά και τους διεθνείς προορισμούς για τους οποίους οι Έλληνες έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι κορυφαίοι προορισμοί που θα προτιμήσουν οι Έλληνες για το Πάσχα και οι αντίστοιχοι περσινοί

Φανατικοί της Ρώμης φαίνεται να είναι οι Έλληνες, διατηρώντας τη στην κορυφή των επιλογών τους τρεις χρονιές στη σειρά, αφού από το 2014 και μετά είναι ο προορισμός που φαίνεται να προτιμούν περισσότερο από όλους, ελληνικούς και μη.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την περσινή δεκαπεντάδα που είχε κυρίως διεθνές άρωμα, φέτος παρατηρείται στροφή σε ελληνικούς προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα, πέρυσι ο μόνος ελληνικός προορισμός της δεκαπεντάδας ήταν η Κέρκυρα, αλλά φέτος το Ναύπλιο σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση, ενώ την παρουσία τους μεταξύ των κορυφαίων φετινών θέσεων κάνουν τα Χανιά, η Θεσσαλονίκη, η Ρόδος και τα Ιωάννινα. Εξίσου σταθερά αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων φαίνεται να είναι και το Λονδίνο, το οποίο καταλαμβάνει την τρίτη θέση, μια χαμηλότερη από πέρυσι, ενώ η Κωνσταντινούπολη που πέρυσι είχε την τρίτη θέση, φέτος έμεινε εκτός της δεκαπεντάδας.

http://www.fortunegreece.com/wp-content/uploads/2016/04/14/trivago.jpg

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!