Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δυο αδέρφια ελληνικής καταγωγής βρίσκονται μεταξύ των νεκρών στις Βρυξέλλες

Ανάμεσα στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες, βρίσκονται και δύο αδέρφια ελληνικής καταγωγής, τα οποία ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για τη Σάσα και τον Αλεξάντερ Πιντσόφσκι, για τους οποίους οι φίλοι τους στο Facebook θρηνούν για την τραγική απώλειά τους. Μάλιστα στο προφίλ της Σάσας στο Facebook στα ελληνικά: «Στη μνήμη της Sascha Pinczowski», η οποία έζησε στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, ως τόπος καταγωγής αναφέρεται η Βουλιαγμένη Αττικής.

Επιπλέον, στο προφίλ του Αλεξάντερ, υπάρχει ένα μαύρο φόντο, στο οποίο αναφέρεται: «Στη μνήμη του Alexander Pinczowski», ο οποίος έζησε στο Μανχάταν. Σύμφωνα με το SkyNews, η οικογένεια των θυμάτων επιβεβαίωσε ότι οι βελγικές αρχές ταυτοποίησαν τις σορούς τους.

Όπως έγινε γνωστό την ώρα της έκρηξης, τα δύο αδέρφια μιλούσαν με τη μητέρα τους στο τηλέφωνο, όταν ξαφνικά η γραμμή «κόπηκε». Από κείνη την στιγμή και έπειτα, δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής.

Η Σάσα και ο Αλεξάντερ επισκέπτονταν τον πατέρα τους στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας και περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ζάβεντεμ» την πτήση που θα τους μετέφερε στη Νέα Υόρκη. Καθώς φαίνεται, είχαν την ατυχία να βρίσκονται πολύ κοντά σε άναν εκ των βομβιστών αυτοκτονίας, που τους «έκοψε» το νήμα της ζωής.

Εν τω μεταξύ, το NBC επικαλούμενο δηλώσεις του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στη Δανία, Τζιμ Κέιν,μεταδίδει ότι τα δύο αδέρφια σκόπευαν να πάρουν την αμερικανική υπηκοότητα. Ο ίδιος είπε ότι η κόρη του, Κάμερον, έβγαινε με τον Αλεξάντερ και οι δυο τους σκόπευαν να παντρευτούν.

Από την άλλη πλευρά, φίλοι των δύο παιδιών περιγράφουν ότι η Σάσα και ο Αλεξάντερ ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους, καθώς και ότι επρόκειτο για δύο πολύ φιλικούς, ευγενικούς και γενναιόδωρους ανθρώπους. Ενδεικτικό είναι ότι, τα συλλυπητήριά του για την απώλεια των δύο αδερφών εξέφρασε, μέσω Twitter, και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!