Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και τα βόρεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7, τοπικά 8 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.

Αττική: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση από το απόγευμα. Άνεμοι νότιοι 4 και γρήγορα βορειοδυτικοί 4 α 5 και βαθμιαία τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Εξασθένηση των φαινομένων το απόγευμα και από τα δυτικά.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα το πρωί 7 μποφόρ. βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα όποια κατά τόπους θα είναι έντονα, βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: από 13 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία. Εξασθένηση από το απόγευμα.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν .

Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στην Κρήτη . Βελτίωση το απόγευμα.

Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

Θερμοκρασία: από 15 έως 19 βαθμούς κελσίου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!