Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καλά στην υγεία τους οι μαθητές του Ραυπτόπουλου Ευρυτανίας στις Βρυξέλλες!

Είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους οι μαθητές του Ραυτόπουλου Ευρυτανίας στις Βρυξέλλες.

Ησύχασαν αργά το μεσημέρι οι καθηγητές και οι συγγενείς των δεκαεπτά μαθητών του Λυκείου Ραυτοπούλου που βρίσκονται στις Βρυξέλες για εκπαιδευτική εκδρομή στο Ευρωκοινοβούλιο καλεσμένοι των Ευρωβουλευτών κου Γραμματικάκη και Θοδωρή Ζαγοράκη.

Οι μαθητές την ώρα που συνέβη η έκρηξη στο μετρό των Βρυξελλών και στο αεροδρόμιο βρισκόντουσαν μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Μάλιστα επικοινώνησαν με τους γονείς τους και τους καθηγητές τους και είπαν ότι είναι καλά στη υγεία τους.
Το γεγονός το επιβεβαιώνει και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ελληνικής Αντιπροσωπείας Αντώνης Κοσυβάκης.

Επίσης και ο Δήμος Αγράφων επικοινώνησε με συνοδούς καθηγητές και ενημερώθηκε για την ασφάλεια των μαθητών
Νωρίς το μεσημέρι υπήρξε επικοινωνία και καθηγητών με τους συναδέλφους τους .Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ναχωρήσουν από πλησιέστερο αεροδρόμιο.
Και ο Κώστας Μπακογιάννης, που βρίσκεται στο Στρασβούργο, είναι σε συνεχή επαφή με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, από το Λύκειο του Ραπτόπουλου Ευρυτανίας.

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Καλημέρα. Βρίσκομαι στο Στρασβούργο για τις εργασίες του κογκρέσου των περιφερειών. Επικοινώνησα με τους υπευθύνους της αποστολής του σχολείου μας από το Ραπτόπουλο Ευρυτανίας που βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Είναι όλοι καλά και ακολουθούν τις οδηγίες που δίνουν οι αρχές στους πολίτες. Είμαι σε συνεχή επαφή…»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!