Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η εντυπωσιακή αλλαγή του Καρανίκα: Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού απέκτησε στυλ (ΦΩΤΟ)

CARANIKAS COVER

Μεσημέρι Σαββάτου σε κομψό μπαρ-εστιατόριο του Κολωνακίου. Ο κοσμοπολίτικος αέρας που αποπνέει με το σκουρόχρωμο ντιζαϊνάτο εσωτερικό, τους περιμετρικούς καθρέφτες και την προσεγμένη μπάρα το έχουν κατατάξει ανάμεσα στα αγαπημένα και σικ στέκια της νέας επιχειρηματικής ελίτ και της μοντέρνας καλλιτεχνικής αφρόκρεμας του αθηναϊκού κέντρου.

KARANIKAS 1
Οι φινετσάτοι πελάτες του μπορούν να απολαύσουν στον χώρο του έναν αρωματικό καφέ συνοδευόμενο από bagels με καπνιστό σολομό και γαλλική μπαγκέτα με προσούτο όταν δεν τέρπονται γαστριμαργικά από πιατέλες με κυδώνια, γυαλιστερές και καραβίδες.

KARANIKAS 2
Η είσοδος στο εστιατόριο μιας παρέας τεσσάρων ανδρών κάνει ορισμένους από τους θαμώνες να διακόψουν ξαφνικά τη συζήτησή τους ενώ απολαμβάνουν τα εδέσματα του «Οyster bar». Το βλέμμα τους πέφτει σε έναν μεσήλικα άνδρα με νεανίζον προφίλ και κομψή εμφάνιση, ο οποίος έχει επιλέξει για τη μεσημεριανή του εξόρμηση στο Κολωνάκι ένα γκρι σακάκι, πουκάμισο, σκούρο μπλουτζίν και μαύρα παπούτσια με λευκή χοντρή σόλα.

KARANIKAS 3

Πάντως ένα είναι το σίγουρο.  Οι εποχές που ο Νίκος Καρανίκας ήταν χύμα και τα έδινε όλα στα μπαρ πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τώρα ως σύμβουλος του πρωθυπουργού υιοθετεί πλέον πιο σοβαρό στυλ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!