Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοβαρή πρόκληση των Σκοπιανών: Απείλησαν φωτογράφους επί ελληνικού εδάφους!

Σε μια σοβαρή πρόκληση εναντίον Ελλήνων φωτογράφων που βρίσκονταν στην Ειδομένη προέβησαν Σκοπιανοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί με φουλ φέις μάσκες που έκρυβαν τα πρόσωπά τους, όταν οι εκπρόσωποι των ελληνικών μέσων ενημέρωσης προσπάθησαν να τραβήξουν φωτογραφίες από το σημείο του φράχτη που είχαν ανοίξει οι Σκοπιανοί για να «σπρώξουν» πίσω στην Ελλάδα τους μετανάστες που πέρασαν στη FYROM από χωράφια και χειμάρρους ακολουθώντας φυλλάδια που διένειμαν άγνωστα πρόσωπα.

Οι σκοπιανοί στρατιωτικοί, που έκαναν περιπολίες στην περιοχή ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο φράχτη που έχουν στήσει για να αποτρέπουν την είσοδο μεταναστών στηνπΓΔΜ, όταν είδαν τους Έλληνες φωτογράφους να τραβούν φωτογραφίες από τις τρύπες στον φράχτη και παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης βρίσκονταν εντός της ελληνικής επικράτειας, τους φώναξαν και με απειλές τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Οι οπλισμένοι Σκοπιανοί, πολλοί εκ των οποίων φοράνε κουκούλες για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους, είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην ελληνοσκοπιανή μεθόριο αφού στηνπεριοχή δεν βρίσκονται ούτε Έλληνες στρατιωτικοί, ούτε συνοριοφύλακες, ούτε αστυνομικοί. Ακόμη και τα φυλάκια στην ελληική πλευρά των συνόρων είναι εγκαταλελειμμένα.

Δείτε στις φωτογραφίες τους Σκοπιανούς που προσπάθησαν να αποτρέψουν τους Έλληνες φωτογράφους που τραβούσαν εικόνες από τις τρύπες στο φράχτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!