Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καμμένος: Ζητώ την παραίτηση Μουζάλα-Τον περιμένουμε να γυρίσει από τις Βρυξέλλες

Επιμένει στην παραίτηση του κ. Μουζάλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος. Σε δηλώσεις του μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην κάνει πίσω στο θέμα Μουζάλα, επαναλαμβάνοντας ότι «Ζητώ την παραίτηση του Μουζάλα. Εμμένω στην θέση αυτή».

Πιο χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τόνισε: «Εξήγησα στον πρωθυπουργό ότι οι ΑΝΕΛ εμμένουμε στις θέσεις μας. Ζητώ την παραίτηση του κ. Μουζάλα. Ο κ. Μουζάλας όπως λέει έχει υποπέσει σε λεκτικό ατόπημα αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό το θέμα και ζητάμε την παραίτησή του. Ο πρωθυπουργός είπε ότι κατανοεί τις θέσεις που του εξέφρασα  και θα εξετάσει το ζήτημα.

Από εδώ και πέρα θα περιμένουμε και θα περιμένει και ο πρωθυπουργός την λήξη της συνόδου των υπουργών και θα επικοινωνήσει με τον κ. Μουζάλα σχετικώς». Τέλος, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε: «Ο κ.  Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη των ΑΝΕΛ σε αντίθεση με την κυβέρνηση. Οι σχέσεις μας με τον κ. Τσίπρα είναι ξεκάθαρες».

Πηγή: parapolitika.gr

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!