Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συνεχίζεται η κακοκαιρία!

Νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες βροχές στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά κανόνα τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας, ωστόσο στο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο θα είναι λίγο εντονότερα και θα συνοδευτούν από μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -1 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 11 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 10 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 15 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής μικρής διάρκειας και ασθενή χιονόπτωση στην Πάρνηθα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών, περιμένουμε  στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν Νότιοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!