Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κέφι, διάθεση και μηνύματα αισιοδοξίας στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Κέφι, διάθεση και μηνύματα αισιοδοξίας προσφέρουν οι ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, οι οποίες καθημερινά αφήνουν με τις δραστηριότητες τους τις καλύτερες εντυπώσεις. Στην πορεία προς την ημέρα της καρναβαλικής παρέλασης, την αποκορύφωση της αποκριάς στο Ρέθυμνο, το κέφι, η φαντασία και η ευρηματικότητά των ομάδων, προσφέρουν στην πόλη -και όχι μόνο- την αισιοδοξία και το χαμόγελο.

Τα τραγούδια, η σάτιρα, τα καρναβαλικά δρώμενα και οι συναντήσεις μεταξύ των μελών των ομάδων συνεχίζονται και το πρόγραμμα κορυφώνεται το 5ήμερο από 10 έως 14 Μαρτίου. Ποδηλατοβόλτα την Πέμπτη 10 Μαρτίου, κρητικές καντάδες την Παρασκευή 11 Μαρτίου, αναμονή των μικρών καρναβαλιστών για την παιδική και τη νυχτερινή παρέλαση το Σάββατο 12 Μαρτίου και τη μεγάλη παρέλαση πληρωμάτων και αρμάτων την Κυριακή 13 του μήνα, η οποία θα παραδώσει τη σκυτάλη στις εορταστικές εκδηλώσεις από την πόλη στα χωριά, για την Καθαρά Δευτέρα στις 14 Μαρτίου.

Ζω, Δρω, Δημιουργώ, είναι το σύνθημα του ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού για φέτος και η δημοσιογράφος Ιλένια Ουίλλιαμς, σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, θα παρουσιάσει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2016. 

Σημειώνεται πως στις αποθήκες του δήμου, συνεχίζονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς οι εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής των 30 αρμάτων των καρναβαλικών ομάδων, οι οποίες φέτος αριθμούν τις τριάντα δύο. ‘Αρματα από ανακυκλώσιμα και οικολογικά υλικά, επιλογή των ομάδων, θέλοντας τα μέλη τους να στείλουν το μήνυμα της περιβαλλοντικής και οικολογικής αφύπνισης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!