Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Ανάδειξέ το»: Απόψε στις 21.00 στο SBC!

Σε έκτακτη εμφάνιση σήμερα, βράδυ Παρασκευής, 26/02, η παρέα του «Ανάδειξέ το» μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους με σκοπό την εποικοδομητική συζήτηση, την ενημέρωση, τον στοχαστικό προβληματισμό, την ψυχαγωγία και το χαμόγελο!  Απόψε στις 21.00 στο SBC!

Με συναρπαστικά ενδιαφέρον περιεχόμενο ξεκινά απόψε το πρώτο μέρος της εκπομπής, όπου η Ρούλα Σκουρογιάννη καλωσορίζει κοντά της τον μοριακό βιολόγο και ερευνητή του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), κ. Παναγιώτη Πολίτη. Μαζί ξεκινούν μία συζήτηση που προκαλεί να ανατρέψει το δόγμα της νευρολογίας που ίσχυε μέχρι πρότινος – ότι με όσους νευρώνες γεννιόμαστε, με τόσους αποβιώνουμε. Μιλούν για την ανανέωση βλαστικών κυττάρων συγκεκριμένων περιοχών του εγκεφάλου, που δίνει ελπίδες για την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών όπως η Άνοια, το Alzheimer, το Parkinson, κ.α.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η Άννα Νικολαΐδη υποδέχεται κοντά της τον συγγραφέα και γεωλόγο, κ. Ελευθέριο Ζερβό, ο οποίος μιλά για το βιβλίο του: «Αναγνώριση του πραγματικού εαυτού», που αποτελεί αληθινή ιστορία και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ακακία. Ο συγγραφέας, ως εφαρμοστής –ο ίδιος –  της Εναλλακτικής Θεραπευτικής Τεχνικής του Ρέικι, εξηγεί στη δημοσιογράφο πως το έργο αυτό αποτελεί κατάθεση ψυχής, και ‘γεννήθηκε’ μέσα από τις δύο μεγάλες του αγάπες – την αγάπη του για τη φύση/γη και την αγάπη του για το Ρέικι.

 ANNA 2

Στην συνέχεια, η Ρούλα Σκουρογιάννη υποδέχεται άλλον ένα εκλεκτό καλεσμένο της εκπομπής, τον ιατρό ρευματολόγο, Διευθυντή της Ρευματολογικής Κλινικής Γ.Ν.Α «ΚΑΤ», και Σύμβουλο του Δ.Σ. της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Τέμπο. Με τις μακροχρόνιες γνώσεις και την εξειδίκευσή του στον τομέα της ρευματολογίας, ο υποφαινόμενος αναλύει στη δημοσιογράφο την ειδικότητα και τις αρμοδιότητες που εμπίπτουν στην ιδιότητα του ρευματολόγου, ενώ στην συνέχεια η κουβέντα εστιάζει στις πιο συνήθεις ρευματικές παθήσεις, τον ρόλο της κληρονομικότητας στην εμφάνισή τους, καθώς και στον ιδιαίτερο τομές της παιδιατρικής ρευματολογίας.

Το κλείσιμο της εκπομπής είναι αφιερωμένο στον εορτασμό των 135 χρόνων διατήρησης διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – Ρουμανίας. Κοντά στην Άννα Νικολαΐδη βρίσκεται η εξαίρετη Πολιτιστική Ακόλουθος της Ρουμανικής Πρεσβείας, κ. Anca Chisalita, η οποία μιλά με ενθουσιασμό για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του 2015 που πραγματοποιήθηκαν τιμής ένεκεν του εορτασμού αυτού, ενώ αναφέρεται και σε ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός του τρέχοντος διαστήματος της νέας χρονιάς 2016.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!