Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Αναδειξέ το”: Με πλούσιο περιεχόμενο επιστρέφει και σήμερα το βράδυ στο SBC

Ανανεωμένη, ενημερωμένη, ψυχαγωγική και με πλούσιο περιεχόμενο επιστρέφει και σήμερα βράδυ Τρίτης, 23/02, στις 21.00 η παρέα του «Ανάδειξέ το» στο SBC!

Στο ξεκίνημα του αποψινού επεισοδίου του «Ανάδειξέ το», η Άννα Νικολαΐδη υποδέχεται την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Κατερίνας Θανοπούλου, αυτή τη φορά στο ρόλο της συγγραφέα και ποιήτριας. Μιλά για το έργο της «Λαβύρινθος Μνήμη» από τις Εκδόσεις Άπαρσις, μία ποιητική συλλογή 30 χρόνων εμπνευσμένη από το στοιχείο της υπαρξιακής αναζήτησης και το ταξίδι της ζωής.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής η Ρούλα Σκουρογιάννη καλύπτει ένα ιατρικό θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο. Πρόκειται για την ιατρική περίπτωση της  αιμορροϊδοπάθειας που προκαλεί μεγάλες δυσλειτουργίες και πρακτικά προβλήματα στην καθημερινότητα των παθόντων ασθενών. Το θέμα θα αναλύσει ο πλέον ειδήμων ιατρός, κ. Φώτης Αρχοντοβασίλης, εξειδικευμένος στη Χειρουργική Παθολογία του παχέως εντέρου αλλά και του ορθοπρωκτικού σωλήνα, ο οποίος αναφέρεται με αισιοδοξία στην εύκολη, γρήγορα, ασφαλή και σχεδόν ανώδυνη αντιμετώπισή τους με την μέθοδο του θεραπευτικού laser.

 aaaa

Με μεγάλο ενδιαφέρον  έρχεται και η συνέχεια της εκπομπής, με καλεσμένη της Άννας Νικολαΐδη την κ. Ρεββέκα Πιτσίκα, Πρόεδρο και CEΟ του PfB Group. Με πολυετή εμπειρία ως στέλεχος σε μεγάλες εθνικές και διεθνείς εταιρείες, δίνει τα «φώτα της» πάνω στο θέμα τα ης σωστής διαχείρισης κι στρατηγικής  ανάπτυξης  του ανθρώπινου δυναμικού μίας εταιρείας ή επιχείρησης, και παρουσιάζει με περηφάνια την εταιρεία της «People for Business» (PfB), που έχει βραβευτεί για τη δράση της στον τομέα αυτό, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται για την πελατο-κεντρική της φιλοσοφία.

Η συνέχεια αφιερωμένη στην υγεία της γυναίκας, με την Ρούλα Σκουρογιάννη να καλωσορίζει δίπλα της την γυναικολόγο, κ. Έλενα Κελετζιάν. Μαζί θα συζητήσουν για το κληρονομικό Σύνδρομο των Πολυκυστικών Ωοθηκών που μαστίζει στις μέρες μας, και αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες και σοβαρές βλάβες στην υγεία της γυναίκας – ενδεικτικά αναφέροντας την πρόκληση υπογονιμότητας. Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις/θεραπείες που προτείνει η γιατρός ανά περίπτωση ασθενούς; Απόψε στο προτελευταίο μέρος της εκπομπής!

Το κλείσιμο της εκπομπής έρχεται με άλλο..ανάλαφρο αέρα, καθώς επιφυλάσσει μία ψυχαγωγική πρόταση για Θέατρο που έχει επιμεληθεί η ομάδα του  www.infokids.gr, οι πιστοί συνεργάτες της εκπομπής για όλα τα θέματα που αφορούν πρωταρχικά στο παιδί, αλλά και στους ενηλίκους. Η εκπρόσωπος Μαρία Ιωαννάτου περιγράφει στην Ρούλα Σκουρογιάννη την παράσταση «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» που παίζεται στο Θέατρο Ακάδημος, και εξηγεί τους λόγους που δεν θα έπρεπε κανείς να παραλείψει να την δει. Φυσικά, την συνέντευξη της γλυκύτατης δεσποινίδος συνοδεύουν και πλάνα της παράστασης με αποκλειστικές συνεντεύξεις των βασικών της συντελεστών. Καλή απόλαυση!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!