Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επίθεση Γερμανού σε Καβατζίκη: «Έχεις πει χοντρά πράγματα για μένα και…»

Χθες έγινε χαμός στο Πρωινό ανάμεσα στον Θέμη Γεωργαντά και τον Άρη Καβατζίκη με αφορμή τους στίχους του νέου τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη, που αφιέρωσε, σε συναυλία του στην Λευκωσία, όπου αναφερόταν σε μία «γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα» και τελικά όπως έγραψε ο τραγουδιστής στο facebook δεν θα κυκλοφορήσει το τραγούδι.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε χθες στο Πρωινό: «Όλες αυτές οι κοπέλες που λες και όσοι πάνε στον Παντελίδη να επανεξετάσουν μετά από αυτό το απόσπασμα λίγο τα γούστα τους, σε τι σημείο βρίσκονται. Μήπως έχει έρθει η ώρα της κρίσης στην Ελλάδα να επανεξετάσουμε τι ακριβώς ακούμε και αποθεώνουμε; Γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει βγάλει χρήματα, είναι μέχρι εδώ στα γαρύφαλλα κι εσύ μου λες ότι ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Με ‘γεια τους με χαρά τους, αλλά να επανεξετάσουν τι αποθεώνουμε σε αυτή τη χώρα; Αποθεώνουμε το παιδί που πάει στην Κύπρο και λέει γκόμενα – Κατεχόμενα».

Σήμερα μετά την προβολή του εν λόγου αποσπάσματος η Ναταλία Γερμανού του τα έχωσε λέγοντάς του: ««Έχεις πει χοντρά πράγματα για πολλούς ανθρώπους και μένα καιν δε σκέφτηκα ποτέ να επανεξετάσω τη συμπάθεια που σου έχω… Αυτό θα πω και θα το κλείσω.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!