Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Ανάδειξέ το»:…Με ενημερωτικό, καυστικό και φιλοσοφικό περιεχόμενο!

Το «Ανάδειξέ το» επιστρέφει απόψε βράδυ Τρίτης, 16/02, με ενημερωτικό, καυστικό και φιλοσοφικό περιεχόμενο! Απόψε στις 21.00, στο SBC!

 Στο ξεκίνημα κιόλας της αποψινής εκπομπής, ο τηλεθεατής προβληματίζεται με το θέμα της παιδικής κακοποίησης, όπως αυτό προκύπτει μέσα από το έργο της συγγραφέα κ. Νικόλ-Άννας Μανιάτη «Έκπτωτος Άγγελος», των Εκδόσεων Ψυχογιός.

 Στο επόμενο μέρος της εκπομπής η Ρούλα Σκουρογιάννη ενημερώνει σχετικά με το θέμα της δωρεάς ωαρίων και της παρένθετης μητρότητας. Προσκεκλημένος της εκπομπής ο γιατρός-γυναικολόγος, κ. Γιάννης Περιστέρης.

 Ειρωνικά επίκαιρο το επόμενο θέμα της εκπομπής –δεδομένης της γιορτής των ερωτευμένων– που αφορά στον έρωτα και τον χωρισμό. Καλεσμένη της Άννας Νικολαϊδη η συγγραφέας Βιολέτα Κουμπή, η οποία μιλά για το έργο της: «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζανε προχθές», από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

 Στην συνέχεια, η      Ρούλα Σκουρογιάννη επιστρέφει δριμύτερη με ένα θέμα που αφορά στην βελτίωση της αισθητικής ενός πολύ βασικού κι καθοριστικού για την έκφραση σημείου του προσώπου -των δοντιών.  Καλεσμένη της δημοσιογράφου, η οδοντίατρος με μετεκπαίδευση στην μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής, κα Πηνελόπη Γιακουμάκη, η οποία φυσικά αναφέρεται στον τομέα εξειδίκευσής της- την Αόρατη Ορθοδοντική.

 aaaa

Ιδιαίτερο, ξεχωριστό και λαμπερό το προτελευταίο μέρος της εκπομπής, καθώς η Άννα Νικολαΐδη επισκέπτεται και μιλά με την Γενική Δ/ντρια του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, κα Μαρίνα Φιλιππούση, στον επιβλητικό Εκθεσιακό Χώρο του Μουσείου.

 

Το κλείσιμο της εκπομπής είναι αφιερωμένο στη λογοτεχνία, μία από τις πιο πιστές φίλες της εκπομπής. Η Άννα Νικολαΐδη υποδέχεται με χαρά τον Καθηγητή, Partner Kickad, κο Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος μιλά για το ιδιαίτερο λογοτεχνικό του έργο: «156 Μαθήματα Ηγεσίας», των Εκδόσεων Περίπλους

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!