Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Be Well»: Τα πάντα για το χαμόγελο μας!

«Χαμόγελο»: Το στοιχείο του προσώπου που κυκλοφορεί κι ‘οπλοφορεί’! Απόψε, στο «Be Well» αναλύεται η σύγχρονη και ανώδυνη μέθοδος του laser στην οδοντιατρική, που δίνει στον ασθενή… κυριολεκτικά άλλον έναν λόγο να χαμογελά!

Πόσα τραγούδια γράφτηκαν για ένα «χαμόγελο»; Πόσα ‘likes’ και ‘comments’ έγιναν και γράφτηκαν κάτω από μία φωτογραφία για ένα χαμόγελο; Πόση δύναμη έχει το όμορφο χαμόγελο ενός ανθρώπου στο να αποπροσανατολίζει, να συγκινεί, να μαγεύει και να αλλάζει την διάθεση αυτού που το αντικρίζει; Ομολογουμένως πολύ μεγάλη! Τι γίνεται όμως όταν το χαμόγελο κάποιου δεν είναι τόσο εντυπωσιακό, τόσο λευκό,  ή πάσχει από κάποια στοματική πάθηση που επηρεάζει την όψη του;

Απόψε στις 21.20, η εκπομπή «Be Well» επιστρέφει στο Extra Channel, με ένα σύντομο και περιεκτικό αφιέρωμα στο χαμόγελο και στην αισθητική του βελτίωση μέσω της σύγχρονης τεχνικής του laser. «Ο φόβος του οδοντιάτρου» επισκίαζε για χρόνια την γνώμη του κόσμου για την ιατρική φροντίδα των δοντιών και του στόματος, αφού στην αντίληψή του ο καθαρισμός ή η περιποίησή τους ήταν συνώνυμου έντονου –καμιά φορά έως και αβάσταχτου- πόνου, πρηξίματος και επακόλουθων κεφαλαλγιών. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει, και σήμερα η αντιμετώπιση οδοντιατρικών παθήσεων, καθώς και η βελτίωση της όψης του στόματος αποτελούν πλέον τέχνη – αναίμακτη, ανώδυνη, σύντομη, αποτελεσματική, και κυρίως..φιλική για τον ασθενή!

Στο ολιγόλεπτο αυτό αφιέρωμα, η δημοσιογράφος Ρούλα Σκουρογιάννη επισκέπτεται την περιοδοντολόγο Ειρήνη Γεωργίου, η οποία ενημερώνει για τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής της τεχνικής του laser τόσο για καθαρά αισθητικούς, όσο και για θεραπευτικούς λόγους. Η συζήτηση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μαθαίνει κανείς ότι η πιο σύγχρονη αυτή μέθοδος ενδείκνυται για περιπτώσεις ασθενών που επιθυμούν να κάνουν απλώς μία λεύκανση ή βελτίωση του σχήματος των ούλων, έως και για ασθενείς που ταλαιπωρούνταν χρόνια από τη νόσο της περιοδοντίτιδας, ή ακόμη και από άλλες παροδικές στοματικές παθήσεις όπως πχ. μυκητιάσεις, στοματίτιδες, άφθες, έρπητες, κ.α.

Επειδή λοιπόν το εντυπωσιακό χαμόγελο ενός ανθρώπου έχει την δύναμη να αφοπλίζει, και κατά κοινή ομολογία είναι από τα πιο σέξι στοιχεία στα εμφανισιακά χαρακτηριστικά ενός ερωτικού συντρόφου, η φροντίδα και η αισθητική του βελτίωση μπορούν να το μεταμορφώσουν σε ‘πόλο έλξης βλεμμάτων’, ανεβάζοντας ταυτοχρόνως την ψυχολογία στα ύψη! Κι από σήμερα δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες, καθώς η ανώδυνη και ελάχιστα παρεμβατική μέθοδος του laser προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα χωρίς πρήξιμο και αιμορραγίες, επιτρέποντας έτσι στον ασθενή να επιστρέφει κανονικά στις επαγγελματικές και καθημερινές του δραστηριότητες και υποχρεώσεις, λίγες ώρες μετά την επίσκεψη ιατρείο..

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!