Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Ντόρα Μπακογιάννη «σπάει τη σιωπή της» και εκπλήσσει: Αν στήριζα τον Κυριάκο…

«Θα δώσω και την ψυχή μου για τον Κυριάκο», δήλωσε σήμερα, Τετάρτη (13/01/2016) η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την έλευση του αδερφού της στη θέση του προέδρου της «γαλάζιας» παράταξης.

Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA, είχε δηλώσει ότι «το αίμα νερό δεν γίνεται», αλλά, όπως είπε, εάν έβγαινε δημόσια υπέρ του αδελφού της τότε «όλος ο κόσμος θα έλεγε βγαίνει η οικογένεια, κάνει η οικογένεια», ενώ εάν τοποθετούνταν υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα έλεγαν ότι «πάει κόντρα στον αδελφό της».

«Σώπασα, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και αυτό φθάνει», είπε σημειώνοντας πως σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Σχετικά με το ρόλο της στο κόμμα τόνισε πως θα κάνει ό,τι της πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και διαβεβαίωσε ότι δεν θα διεκδικούσε τίποτα παραπάνω από όσα θα διεκδικούσε με άλλον αρχηγό. «Θα δώσω και την ψυχή μου διότι πιστεύω ότι υπάρχει ελπίς», τόνισε.

Εξέφρασε τη σιγουριά της ότι ο αδελφός της θα διαχειριστεί με σύνεση και προσοχή τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του και απορρέουν από τη νέα αντίληψη της πολιτικής που φέρνει, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει «να τελειώνει η Ελλάδα με το λαϊκισμό».

Τόνισε πως το πρώτο που θα πρέπει να αλλάξει στη ΝΔ είναι η οργανωτική της δομή και το δεύτερο η αντίληψη της συλλογικότητας και της δημοκρατικότητας που είχε εκλείψει και την οποία πιστεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας ειδικότερα για τον Άδωνι Γεωργιάδη επισήμανε ότι ο βουλευτής ιδεολογικά απέχει από την ίδια και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένας μαχητικός πολιτικός που «δίνει τα ρέστα του» και που φυσικά «στάθηκε» στον πρόεδρο της ΝΔ.

Πρόσθεσε ότι η μεγάλη Κεντροδεξιά σημαίνει ότι υπάρχει το Κέντρο αλλά και η Δεξιά. «Ο Άδωνις αισθάνεται δεξιός, εμείς αισθανόμαστε κεντρώοι», σημείωσε.

Όπως τόνισε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται ότι γίνεται «ένας πόλος που μπορεί να εκφράσει το σύνολο των ανθρώπων που στο δημοψήφισμα ψήφισαν “ναι”».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!